Hei! Valmistatko tuotteita? Etsitkö jakelukumppania? Meillä on sinulle laaja asiakaskunta ja logistiset yhteydet valmiina.

Ota yhteyttä
Aito, eettinen, itsenäinen ja menestyvä

Me

Olemme vuonna 2011 perustettu perheyritys, josta on intohimolla, päättäväisyydellä ja pitkäkestoisien asiakassuhteiden avulla kasvanut Suomen suurin itsenäinen luonnonkosmetiikan toimija. Yhdistämällä tietotaitomme, verkostot ja toimitusketjumme, voimme luoda menestystarinoita sekä parempaa tulevaisuutta itsellemme ja sinulle!

Toimitusketju

Logistiikka ja Varastointi

Vastaanotamme ja säilytämme tuotteet omassa keskusvarastossamme Tampereella, josta jakelemme ne Suomeen ja muihin Pohjoismaihin. Meiltä saat reaaliaikaisen varastosi onlineseurannan, raportoinnin ja ostojen suunnittelutyökalun halutessasi käyttöösi.

Käytämme logistiikan yhteistyökumppaneinamme tunnettuja ja luotettavia toimijoita. Suomessa toimituksiamme hoitavat maamme suurimmat logistiikkayhtiöt, joiden avulla takaamme kilpailukykyiset logistiikan kustannukset sekä laadukkaat ja luotettavat toimitukset.

Verkosto

Myynti, markkinointi ja PR

Autamme sinua löytämään oikean tavan lähestyä markkinoita ja luomme yhdessä suunnitelman, jonka avulla saat tuotteesi nopeasti asiakkaiden saataville, juuri oikeisiin kanaviin. Teemme jatkuvaa yhteistyötä PR-toimiston ja vaikuttajien kanssa, joka lisää edustamiemme tuotemerkkiemme tunnettuutta. Hallitsemme lisäksi digitaalisen markkinoinnin, joka auttaa saavuttamaan enemmän ja tekemään markkinoinnista entistäkin tehokkaampaa sekä kustannuksien, että tuloksien kannalta.

Olemme täyden palvelun itsenäinen ja asiantunteva luonnonkosmetiikan ja luomutuotteiden erikoistukku.

Me luomme tuotteista menestystarinoita

Asiakkaitamme

Tätä me olemme

Lukuina

Lähetystä vuodessa

0

Tuotemerkkejä valikoimassa

0

Yritysasiakkaita

0

Kokemus vuosissa

0
Toimintamallit

Juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopiva palvelukonsepti!

Itsenäisenä toimiana olemme joustava ja nopeasti kehittyvä. Ymmärrämme asiakkaidemme tarpeita ja voimme luoda olemassaolevien, jo hyväksi havaittujen toimitamallien päälle sinun yrityksellesi sopivan menestysreseptin.

Valmiita yhteistyömallejamme:
SAFBM "Sales and fullfillment by Miraz"
Mikäli haluat keskittyä tuotteiden valmistamiseen ja uusien innovaatioiden luomiseen. Me voimme hoitaa muun puolestasi.

SCFBM "Sales by Customer, fullfilment by Miraz"
Ratkaisu sinulle, jolla on tuotteet ja asiakkaita jo valmiina , mutta aikaa ei jää myyntityölle. Meidän avulla pystyt keskittymään myyntityöhön täysillä.

FBM "Fullfilment by Miraz"
Onko sinulla toimiva verkkokauppa, mutta haasteita varaston, tilaustenkäsittely ja logistiikan kanssa?

Temporibus autem quibusdam et aut

Latest News

Bruns Spa – tuotelinja hiuspohjalle ja iholle

BRUNS Products SPA - syväpuhdistava, ravitseva ja virkistävä tuotelinja hiuspohjalle, kasvoille ja dekolteelle. Tuotelinja sisältää kaksi savinaamiota, kaksi yrtti- ja kukkaisuutteilla rikastettua monitoimisuihketta sekä kaksi tarkoin...

Lue lisää

Evolven uudet ruohopaperipakkaukset

Evolve Organic Beauty haluaa tuoda sinulle parasta luonnosta: luomusertifioituja, vegaanisia ja cruelty-free ihonhoitoratkaisuja, jotka saavat alkunsa pienissä erissä ja rakkaudella käsintehtynä Evolven ekostudiossa Hertfordshiressä,...

Lue lisää

Suojaa iho keväisessä auringonpaisteessa

Vielä ei ehkä tohdi puhua keväästä, mutta päivien pitenemisen huomaa jo ja kirpeät pakkaspäivät ovat hellineet meitä ihan toden teolla, kun aurinkokin on porottanut!

Aurinkosuojavoiteiden tärkein sesonki koittaa keväämmällä, kun...

Lue lisää