Asiakkaiden rakastamat

Tuotemerkkimme

Tehokasta ja toimivaa luonnonkosmetiikkaa

Evolve Organic Beauty on Iso-Britannian johtava eettinen, vastuullinen ja sertifioitu luonnonkosmetiikkabrändi. Evolve luonnonkosmetiikkatuotteet valmistetaan käsityönä pienissä erissä Englannissa Hertfordshiren kaupungissa. Evolve iho-, vartalo- ja hiustuotteet tehdään luonnollisista öljyistä, voista ja superfoodeista.

Innovatiivinen ja yksilöllinen lähestyminen ihonhoitoon

Italialainen Bioearth on valmistanut AIAB- ja ICEA-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja luomulisäravinteita jo vuodesta 1996.

Gynekologin suunnittelema rakastettu kotimainen kuukuppi

Nomai tarjoaa laadukkaita ja luotettavia hyvinvointia ja mukavuutta edistäviä intiimiterveystuotteita. Nomai on luotettava ystävä kaikessa intiimissä. Nomaille intiimiys on kehostasi huolehtimista, helpompia kuukautisia ja seksuaalista hyvinvointia.

Nomai-kuukuppi on suomalaisen gynekologin suunnittelema kestokuukautissuoja, joka istuu sinulle täydellisesti. Nomai syntyi, koska asiat voi tehdä paremmin – sinun ei tarvitse sietää epämukavuutta. Niiden asioiden, jotka ovat lähellä kehoasi ja ihoasi, on oltava arvoisiasi: luotettavia, turvallisia ja miellyttäviä käyttää.

Nomain muotoilultaan ainutlaatuinen kuukuppi on saanut käyttäjiltään valtavasti kiitosta sen pehmeästä materiaalista sekä hyvin istuvasta mallista – iästä ja elämänvaiheesta riippumatta. Nomai-kuukuppi valmistetaan Suomessa. Kuukupin materiaali on tutkitusti turvallinen 100% lääketieteellinen silikoni, joka on saanut FDA-hyväksynnän. Lääketieteellinen silikoni ei kuivata emättimen limakalvoja ja on epäsuotuisa kasvualusta bakteereille.

Mehukkainta ihonhoitoa Suomesta

Djusie on suomalainen ihonhoitosarja, jonka tuotteet ovat Ecocert-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Djusien perustaja ja visionääri on kosmetologi Katja Kokko, joka tunnetaan yhtenä suomalaisen luonnonkosmetiikkamaailman siteeratuimmista pioneerinaisista.

Herkullista värikosmetiikkaa sekä laadukkaita ihonhoitotuotteita

Uoga Uoga on liettualainen luonnonkosmetiikkamerkki, jolla on vankka 13 vuoden kokemus kosmetiikkavalmistajana. Valikoimiin kuuluu herkullista värikosmetiikkaa sekä laadukkaita ihonhoitotuotteita. Uoga Uoga -tuotteet valmistetaan tuoreuden takaamiseksi pienissä erissä brändin omalla tehtaalla Vilnassa, Liettuassa.

Uoga Uogan lähtökohtana on ollut tehdä mahdollisimman prosessoimatonta luonnonkosmetiikkaa hyödyntäen korkealaatuisia kylmäpuristettuja öljyjä, kosmeettisia savia, liettualaisia yrttejä, puhtaita luomulaatuisia eteerisiä öljyjä, arvokasta meripihkaa – jota kutsutaan myös Itämeren kullaksi – ja tuoreita marjoja. Tästä juontuu myös nimi Uoga Uoga, joka kääntyy suomeksi ”marja marja”. Nimi viestii paitsi käytetyistä raaka-aineista, myös brändin olemuksesta – eloisuudesta ja värikkyydestä. Sarjan tuotteet ovat vegaanisia ja Soil Association, COSMOS Natural / Organic -sertifioituja.

Luomusertifioidut kasvivärit

Kasviväreillä saadaan aikaan luonnollinen ja vivahteikas lopputulos, sekä upea kiilto. Kasvivärimme ovat 100% luomusertifioituja, ja ne valmistetaan esimerkiksi seuraavista kasveista: henna, indigo, aloe vera, kamomilla, eukalyptus, kurkuma, punajuuri, hibiskus jne. Valikoimastamme löytyy runsaasti sekä intensiivisiä että luonnollisia sävyvaihtoehtoja ja niillä on paljon hiusta vahvistavia ja hoitavia ominaisuuksia. Lisäksi kasvivärit ovat turvallisia käyttää. Kasvivärimme sisältävät aloe veraa, joka hoitaa hiusta ja jättää hiuksista entistä pehmeämmät ja paksun tuntuiset. Kamomilla rauhoittaa päänahkaa ja ehkäisee ärsytystä.

Tasokkaat mineraalimeikit laadukkaista raaka-aineista

Lily Lolo tarjoaa asiantuntevasti formuloituja koostumuksia yhdistettynä korkeaan laatuun ja erittäin kattaviin sävyvalikoimiin. Tuotteissa ei käytetä koskaan parabeeneja, synteettisiä hajusteita tai väriaineita, vaan käytössä on ainoastaan luonnollisia raaka-aineita, jotka sopivat myös useimmille herkkäihoisille ja allergisille.

Vuonna 2005 englantilainen Vikki Khan alkoi valmistaa omia mineraalimeikkisekoituksia kotonaan ja nimesi sarjan sisartensa Lisan (Lily) ja Lorrainen (Lolo) lempinimien mukaan. Syntyi kulttimaineeseen noussut mineraalimeikkisarja, josta on rakentunut vuosien varrella kansainvälisesti rakastettu kauneusbrändi, jota myydään tänä päivänä sadoissa huippusalongeissa sekä tarkoin valikoiduissa kaupoissa ympäri maailmaa.

Luonnollinen, laadukas ja sertifioitu aurinkotuotesarja koko perheelle

Alga Maris aurinkovoiteet ovat 100% luonnollisten mineraaliaurinkosuoja-aineiden, 100% luomutuotettujen kasviöljyjen ja patentoidun Alga-gorria yhdisteen ansiosta luonnollinen ja laadukas vaihtoehto kemiallisille aurinkosuojatuotteille. Sisältää vain mineraalifilttereitä. Tuotteet eivät sisällä nanopartikkeleita. Alga Maris tarjoaa tehokkaan luonnollisen aurinkosuojan myös allergia- ja tuoksuyliherkille.

Alga Maris -aurinkotuotesarja sisältää turvallisia aurinkotuotteita sekä lapsille että aikuisille. Käyttämällä luonnollisia aurinkovoiteita suojelet ihoasi ja ympäristöäsi. Alga Maris aurinkovoiteet eivät tahmaa eivätkä jätä ihoa valkoiseksi vaan ovat kosteuttavia ja pehmeän tuntuisia iholla.

Luomusertifioitu kosmetiikkasarja

Luonto luo meidät erilaisiksi ja ainutlaatuisiksi, juuri niin kuin on tarkoitettu. Sinun ainutlaatuisuutesi on sinun vahvuutesi. Samoin jokainen JOIK-tuote kantaa sille ominaista vahvuutta.

JOIK Organic on luomusertifioitu kosmetiikkasarja, joka poimii puhtaan luonnon parhaat aktiiviaineet ja yhdistää ne tämän päivän tietoon, minimalistiseen designiin ja pohjoisen ihonhoidon korkeisiin kriteereihin.

Luonnon luomaa, tieteen kehittämää

Ecodenta-suunhoitotuotteet yhdistävät modernin tieteen ja luonnon. Valmistettu ekologisista ja luonnollisista materiaaleista ilman haitallisia kuplivia tai hankaavia ainesosia. Anna Ecodentan muuttaa asennettasi suuhygieniaa kohtaan!

Jokainen Ecodenta-hammastahna on rikastettu tarkoin valikoiduilla ekoystävällisillä kasviuutteilla, jotka auttavat tiettyihin suunhoidon kulmakiviin: 7 yrtin uutteet kokonaisvaltaiseen suun hyvinvointiin, karpalouute plakkia aiheuttavien bakteerien kerääntymistä vastaan, tammenkuori- ja lumikkiuutteet rauhoittavat ikeniä ja hillitsevät niiden verenvuotoa. Valitse itsellesi parhaiten sopiva hammastahna, ja koe Ecodentan vaikutus!

Korkealaatuinen hiustenhoitosarja

BRUNS tuotteet ovat yhtä tehokkaita ja kauniin näköisiä kuin kampaamotuotteet, mutta ne on valmistettu käyttäen ainoastaan luonnollisia raaka-aineita. Tuotteita on saatavilla sekä tuoksuvina että tuoksuttomina versioina, jotta kaikki voivat nauttia toimivista hiustuotteista.

Sertifioitu luonnonkosmetiikkabrändi Ranskan Vichystä

Born to Bion tutkimuslaboratorio kehittää suurella osaamisella hellävaraisia tuotteita päivittäiseen käyttöön. Born to Bio suunnittelee ja valmistaa tuotteet itse – näin varmistetaan tuotteiden korkea laatu.

Born to Bio kiinnittää erityistä huomiota parhaiden raaka-aineiden valintaan. Raaka-aineet hankitaan mahdollisimman läheltä ja tuotteiden raaka-aineista vähintään 97% on luonnollista alkuperää. Tuotteiden tuoksut ovat 100 % luonnollisia tuoksuja alansa arvostetuilta tuoksuvalmistajilta Ranskasta.

Born to Bio suorittaa dermatologisia ja mikrobiologisia testejä riippumattomien laboratorioiden avulla ja lisäksi tuotteita valvotaan jokaisessa valmistusvaiheessa tiukasti optimaalisen laadun saavuttamiseksi. Suurin osa Born to Bio -tuotteista on ECOCERT Cosmos Organic -sertifioituja ja niillä on COSMEBIO-merkintä. Pakkaukset ovat kierrätettäviä.

Zero Waste deodorantit ja hampaidenhoitotuotteet

Ben & Anna syntyi ajatuksesta luoda maailman paras luonnollinen ja alumiiniton deodorantti. Ben & Annan perustajat olivat kyllästyneet luonnollisten deodoranttien tehottomuuteen ja päättivät luoda maailman parhaan luonnollisen deodorantin. Ben & Anna deodorantit ovat luonnollisia, jotka todella toimivat. Deodorantit ovat 100% luonnollisia ja alumiinittomia, sekä myös luonnonkosmetiikkasertifioituja. Tuotteet sisältävät tehokkaita luonnollisia raaka-aineita, jotka pitävät kainalosi kuivina ja raikkaina. Kosteuttavien ainesosien ansiosta deodorantit ovat tehokkaasti ihoa hoitavia ja kosteuttavia.

Uusimpana tulokkaana ovat Ben & Anna ihanat zero waste hampaidenhoitotuotteet, jotka hellivät niin hampaitasi kuin ympäristöämme! Kuten aina, tuotteet on valmistettu luontoa kunnioittaen, korkealaatuisista raaka-aineista. Tuotteet ovat 100% luonnollisia ja vegaanisia.

Maailman parhaat huulirasvat

Hurraw! syntyi ajatuksesta tehdä maailman paras luonnollinen ja vegaaninen huulirasva. HURRAW! huulirasvat ovat mahtavan makuisia ja tuoksuisia, mutta silti täysin luonnollisia ilman mitään ylimääräistä! Hurraw! huulirasvat ovat ainutlaatuisia luomuhuulirasvoja sillä valikoimasta löytyy 24 erilaista tuoksua ja makua! Kaikki tuoksut ja maut ovat aitoa ja luonnollisia. Mahtavien makujensa lisäksi HURRAW! huulirasvat vegaanisia, reilun kaupan raaka-aineista valmistettuja, raakoja ja luomuja!

Täysin vegaaniset, luonnonmukaisesti valmistetut huulirasvat sisältävät tehokkaita luomu öljyjä, jotka todella ravitsevat ja hoitavat huulia. Jotta raaka-aineiden teho olisi maksimaalinen, ei Hurraw! huulirasvoja ole kuumennettu yli 47 asteen. Näin kaikki raaka-aineet ovat raakoja ja täynnä luonnon omia tehoaineita. Hurraw! huulivoide on siis todellinen luonnonkosmetiikan huulirasva.

100% vegaaninen mineraalimeikkisarja

Kaikki Everyday Mineralsin tuotteet ovat 100% vegaanisia, ympäristöystävällisiä ja eläinkokeettomia. Tuotteet valmistetaan käsityönä Austinissa. Pakkaukset ovat ympäristöystävällisesti valmistettuja ja kierrätettäviä; näin haluamme viestiä luonnollisen kauneuden jatkumosta tuotteissamme. 

Everyday Minerals on lähtöisin Austinista, Texasista. Everyday Mineralsin perustaja Carina Menzies halusi luoda meikkisarjan, joka hyödyntäisi puhtaimpia luonnollisia raaka-aineita. Merkkituotteita rakastava Carina tajusi, että monet hänen suosikkikosmetiikkatuotteistaan sisälsivät ei-toivottuja raaka-aineita. Työskenneltyään useammille suurille kosmetiikkavalmistajille ja huomattuaan, etteivät ne ikinä tulisi tarjoamaan yksinkertaisia, luonnollisia kosmetiikkatuotteita, syntyi Everyday Minerals. Carina aloitti oman, luonnollisen polkunsa, ja alkoi kehittää puhtaita kosmetiikkatuotteita, joista naiset ympäri maailman voisivat nauttia.

Kylmäpuristetut extra-neitsyt oliiviöljyt upealta Kreetan saarelta

Terra Cretan laadukkaat extra-neitsytoliiviöljyt valmistetaan Koroneiki-oliiveista. Oliiviöljyt valmistetaan vitamiineja, antioksidantteja ja muita ravintoarvoja vaalien. Pienikokoiset Koroneiki-oliivit soveltuvat erityisen hyvin oliiviöljyn valmistukseen. Länsi-Kreetan vuoristoisilla rinteillä kasvavia oliiviviljelyksiä hoidetaan perinteisin menetelmin ja niiden sato korjataan käsin. Oliiviöljyjen valmistus tapahtuu luontoa kunnioittaen juuri kerätyistä oliiveista Terra Cretan modernissa tuotantolaitoksessa, matalassa (kylmäerottelu) lämpötilassa. Terra Cretan oliiviöljyt lukeutuvat maailman parhaisiin extra-neitsytoliiviöljyihin. Kilpailuissa ympäri maailmaa ne voittavat vuodesta toiseen huippupalkintoja hyvän makunsa ja korkean laatunsa ansiosta. Lisäksi oliiviöljyt ovat viljelmille asti jäljitettäviä!

100% luonnolliset ja vegaaniset huulivoiteet

Crazy Rumors on amerikkalaisen pariskunnan Edie ja Brian Himmelin hullu ja luova unelma kehitellä vaatimattomasti maailman paras 100 % luonnollinen ja vegaaninen huulivoide. Tarina alkoi New Yorkin Brooklynista, kun pariskunta huomasi, että markkinoilla tuntui olevan ainoastaan yksinkertaisia, tylsiä ja samaan massaan hukkuvia huulivoiteita, ja kaikki villit ja hauskat huulivoiteet olivat poikkeuksetta täynnä synteettisiä aineita. Pariskunnan keittiössä alkoi siitä pitäen leijailla mitä herkullisempia tuoksuja heidän kehitellessään uutta huulivoidekoostumusta.

Hypoallergeeninen, hajusteeton ja dermatologisesti testattu tuotesarja koko perheelle

Alga Cicosa® -tuotesarjan ihoa korjaavat* tuotteet sisältävät patentoitua Alga Sendatu® -uutetta, joka on pitkän kehitys- ja tutkimustyön tulos. Se stimuloi ihon pintakerrosten korjaantumista: edistää epidermiksen rakenteen uudistumista ja suojaavan kerroksen palautumista (in vitro ja ex vivo). Uute on valmistettu merilevästä (Gelidium sesquipedale), joka on peräisin Baskimaan rannikolta ja msaadaan ympäristöystävällisellä keräys- ja uuttomenetelmällä.

Laadukas luonnonkosmetiikkasarja jokapäiväiseen käyttöön

Avril Organic on Ecocert -sertifioitu ja edullinen luonnonkosmetiikkasarja.

Avrililla on neljä arvoa; laatu, ekologisuus, hinta ja palvelu.
Laatu: Olemme erittäin vaativia laadun suhteen. Värit ovat intensiivisiä, koostumukset ovat miellyttäviä, tuoksut ovat tuoreita ja herkkiä, ja tuotteet antavat pitkäkestoisen lopputuloksen.
Ekologisuus: Aina kun mahdollista niin Avril poistaa turhat pakkaukset ja suosii isompia pakkauskokoja, jotta muovin kulutus on mahdollisimman vähäistä.

Kosmeettinen gua sha

Yin Your Skin® on Katja Kokon suunnittelema kauneudenhoitokonsepti, jossa ikiaikaisten traditioiden viisaus ja tehokkuus yhdistyvät moderniksi hyvinvointielämykseksi. Yin Your Skinin® sydämessä kohtaavat korealaisen ihonhoidon ainutlaatuinen tehokkuus, kosmeettisen gua shan parhaat tekniikat, yin joogan meditatiivisuus ja sound healing.

Laboratoires de Biarritz Océane-tuotesarja on omistettu hemmotteleville koostumuksille, huumaaville tuoksuille ja ihoa hoitaville tehokkaille raaka-aineille

Laboratoires de Biarritz Océane-tuotteet tarjoavat aidon aistinvaraisen kokemuksen, jossa yhdistyvät tuotteiden silkkiset koostumukset, eksoottiset tuoksut sekä tehokkaan aktiiviset merelliset aktiiviainesosat (Alaria Esculenta (ruskea merilevä) ja Rock Samphire (merifenkoli).

Tuotevalikoimaan kuuluu aistejasi hivelevät Océane Shower Gel Suihkugeeli, Océane Body Scrub Vartalokuorinta, Océane Pearly Mist Kosteuttava suihke ja Océane Dry Oil Kuivaöljy.

Laboratoires de Biarritz Baby -tuotesarja

Ihonhoitosarja, joka on kehitetty puhdistamaan, kosteuttamaan ja suojaamaan lasten herkkää ihoa. Sisältää vain ihon hyvinvoinnille välttämättömiä ainesosia.