Hej! Tillverkar du produkter? Söker du en distributionspartner? Vi har redan en bred kundbas och logistiska förbindelser.

Kontakta oss
Genuin, etisk, självständig och framgångsrik

Vi

Vi är ett familjeföretag som grundades 2011 och som tack vare passion, beslutsamhet och långvariga kundrelationer har vuxit till den största självständiga aktören inom naturkosmetika i Finland. Genom att förena våra kunskaper, nätverk och leveranskedjor kan vi skapa framgångshistorier samt en bättre framtid för oss själva och dig!

Leveranskedja

Logistik och lagring

Vi tar emot och förvaras produkterna i vårt eget centrallager i Tammerfors, varifrån vi distribuerar dem till Finland och de övriga nordiska länderna. Hos oss får du tillgång till ett planeringsverktyg för onlineuppföljning av ditt lager, rapportering och inköp och som kan användas i realtid.

Våra logistikpartner är kända och pålitliga aktörer. I Finland sköts våra leveranser av landets största logistikbolag, och med hjälp av dem garanterar vi konkurrenskraftiga logistikkostnader samt högklassiga och pålitliga leveranser.

Vi är en självständig och kompetent specialpartiaffär som erbjuder full service inom naturkosmetik och ekologiska produkter.

Vi omvandlar produkter till framgångshistorier

Våra kunder

Det här är vi

I siffror

Försändelser per år

0

Varumärken i sortimentet

0

Företagskunder

0

År av erfarenhet

0

Pinnalla nyt

Kauneuden ja hyvinvoinnin uusimmat