News

Evolven uudet ruohopaperipakkaukset

Evolve Organic Beauty haluaa tuoda sinulle parasta luonnosta: luomusertifioituja, vegaanisia ja cruelty-free ihonhoitoratkaisuja, jotka saavat alkunsa pienissä erissä ja rakkaudella käsintehtynä Evolven ekostudiossa Hertfordshiressä, Englannissa.

Evolve Organic Beauty pyrkii jatkuvasti kehittymään ja parantumaan varmistaakseen, että kaikki valmistuksen ja tuotannon vaiheet ovat kaikin puolin mahdollisimman ystävällisiä maapallolle ja ihmisille. Evolve toimii intohimosta valmistaa huippulaatuisia luonnollisia ja luonnonmukaisia tuotteita, mutta myös halusta varmistaa mahdollisimman vähäiset vaikutukset kallisarvoiseen ympäristöön prosessin kaikissa vaiheissa.

Siksi Evolve tulee vaihtamaan nykyiset kartonkiset pakkaukset uusiin ruohopaperista valmistettuihin pakkauksiin vuoden 2021 aikana, osana Evolven Positive Planet -tavoitetta vähentää resurssien käyttöä toimitusketjussaan.

Aiemmat ruskean sävyiset puukuitupakkaukset vaihtuvat nyt vaaleamman sävyisiin upeisiin ruohokuitupakkaukseen, mukanaan hennon raikas ruohon tuoksu. Uudet ruohopohjaiset pakkaukset valmistetaan 40% luonnollisista ruohokuiduista, ja niihin käytetty ruoho hankitaan läheltä pakkausten valmistuspaikkaa. Tämän tyyppisen paperin tuotanto vaatii 97% vähemmän energiaa ja kemikaaleja. Tavallisen puumassan käyttöön verrattuna myös vedenkulutuksessa säästetään 99,9% ja CO2-päästöjä syntyy 75% vähemmän.

Miksi siirtyminen uusiin ruohopaperipakkauksiin on hyvä juttu?

Kuinka kierrätän uudet pakkaukset?

Ruohokuitupaperi on täysin kompostoituva, eli sen voi kierrättää biojätteeseen tai kompostoida kotona. Tarraetiketit tulee poistaa ja kierrättää paperinkeräykseen.

Tutustu Evolven tuotteisiin!