Hei hyvä asiakas! Mukava, että olet täällä. Lue tarinamme ja tutustu valikoimaan.

Tukkuverkkokauppaan
Your Natural Choice

MIRAZ Organic

Perheyritys Miraz Trading Oy on vuonna 2011 perustettu itsenäinen ja asiantunteva luonnonkosmetiikan ja luomutuotteiden erikoistukku. Intohimomme on tehdä töitä sellaisten brändien kanssa, joita ajaa halu luoda jotakin kaunista, ympäristöä ja ihmisiä kunnioittaen.

Uskomme, että aidosti kauniit asiat ovat kauniita perin pohjin ja että voimme omilla teoillamme vaikuttaa. Meille teot tarkoittavat ihmisiä kiinnostavien, ympäristön huomioivien ja inspiroivien tuotteiden valitsemista.

Luottaessasi Miraziin voit luottaa luonnollisuuteen ja siihen, että käsissäsi on markkinoiden kiinnostavimmat ja ajankohtaisimmat merkit - sellaiset, joita itsekin haluat käyttää. Olemme yhdessä maailmanlaajuinen verkosto viljelijästä, valmistajasta, kauppaan ja aina kuluttajalle asti. Haluamme tarjota sinulle parempia valintoja, parasta palvelua ja menestyviä tuotteita.

Yhteistyökumppaninasi Miraz

Luonnollisuus on toimintamme perusta. Luomusertifikaattien lisäksi löydät tuotteidemme pakkauksista lukuisat tunnetut kansainväliset tunnukset reilusta kaupasta vegaanisuuteen.

Arvostamme pitkiä asiakassuhteita ja uskomme, että paras lopputulos saavutetaan yhteistyöllä. Olemme itsekin yrittäjiä ja kanssasi enemmän kuin osiemme summa. Yhteistyökumppanina meitä on kuvailtu luotettavaksi ja joustavaksi, raikkaaksi, ystävälliseksi ja eteenpäin katsovaksi. Kampanjoimme aktiivisesti asiakkaidemme kanssa, koulutamme, teemme liiketoimintaasi hyödyttävää brändimarkkinointia ja kuuntelemme toiveitasi.

Toimipaikkamme sijaitsee Tampereella ja ammattitaitoisen tiimimme lukumäärä Suomessa ja Ruotsissa on yhteensä 33. Viemme luonnonkosmetiikan ja hyvinvoinnin huippumerkkejä Ruotsiin ja Tanskaan, sekä toimimme kotimaassa jakelijana monille hienoille suomalaisille sarjoille.

Kierrätämme ja uusiokäytämme

Nopeammat ja ekommat toimitukset

Käsittelemme tilauksesi nopeasti, jotta saisit pakettisi mieluiten jo seuraavana päivänä. Tilauksesi pakataan lähes aina uusiokäytettyihin pahvilaatikoihin ja pakkausmateriaaleihin. Sen, mitä emme pysty hyödyntämään pakatessamme tilaustasi, kierrätämme. Valitsemme sellaiset logistiikan yhteistyökumppanit, jotka kantavat oman kortensa kekoon; esimerkkinä Postin tavoite olla nollapäästöinen yritys vuoteen 2030 mennessä. Suosimme suomalaista ja hankimme kaikki tarvittavat uudet pakkausmateriaalit suomalaisilta yhteistyökumppaneilta. Toimimme jakelijana myös muille suomalaisille toimijoille. Saat suuremman valikoiman saman katon alta ja vähennät näin kanssamme kuljetusliikennettä.

Olemme täyden palvelun itsenäinen ja asiantunteva luonnonkosmetiikan ja luomutuotteiden erikoistukku.

Tutustu ajankohtaisiin ja suosittuihin tuotteisiimme

Valikoimastamme löydät mm. nämä merkit

Kysyimme asiakkailtamme

Lukuina (%)

Tyytyväisiä palveluumme

0

Toimitusaika on nopea

0

Pitää tuotemyyntiä tärkeänä

0

Pitää meitä luotettavana

0

Pinnalla nyt

Kauneuden ja hyvinvoinnin uusimmat

Bruns Spa – tuotelinja hiuspohjalle ja iholle

BRUNS Products SPA - syväpuhdistava, ravitseva ja virkistävä tuotelinja hiuspohjalle, kasvoille ja dekolteelle. Tuotelinja sisältää kaksi savinaamiota, kaksi yrtti- ja kukkaisuutteilla rikastettua monitoimisuihketta sekä kaksi tarkoin...

Lue lisää

Evolven uudet ruohopaperipakkaukset

Evolve Organic Beauty haluaa tuoda sinulle parasta luonnosta: luomusertifioituja, vegaanisia ja cruelty-free ihonhoitoratkaisuja, jotka saavat alkunsa pienissä erissä ja rakkaudella käsintehtynä Evolven ekostudiossa Hertfordshiressä,...

Lue lisää

Suojaa iho keväisessä auringonpaisteessa

Vielä ei ehkä tohdi puhua keväästä, mutta päivien pitenemisen huomaa jo ja kirpeät pakkaspäivät ovat hellineet meitä ihan toden teolla, kun aurinkokin on porottanut!

Aurinkosuojavoiteiden tärkein sesonki koittaa keväämmällä, kun...

Lue lisää