News

Bruns Spa – tuotelinja hiuspohjalle ja iholle

BRUNS Products SPA – syväpuhdistava, ravitseva ja virkistävä tuotelinja hiuspohjalle, kasvoille ja dekolteelle. Tuotelinja sisältää kaksi savinaamiota, kaksi yrtti- ja kukkaisuutteilla rikastettua monitoimisuihketta sekä kaksi tarkoin valituista kylmäpuristetuista kasviöljyistä valmistettua eliksiiriä. Eliksiireistä on saatavilla myös hajusteettomat versiot.

Tasapainottava Green-tuotelinja

Luonnollisesti tasapainottavat tuotteet ovat ihanteellisia normaalille ja rasvoittuvalle iholle ja hiuspohjalle antiseptisten ja supistavien vaikutustensa ansiosta. Eliksiirin tuoksu on peräisin ylang-ylangin ja kanelin eteerisistä öljyistä, jotka tehostavat puhdistavaa ja antiseptista vaikutusta.

Uudistava Blue-tuotelinja

Luonnollisesti uudistavilla tuotteilla on vahva elvyttävä ja virkistävä vaikutus ja ne sopivat normaalille ja kuivalle iholle ja hiuspohjalle. Eliksiiri saa tuoksunsa laventelin ja bergamotin eteerisistä öljyistä, jotka auttavat tehostamaan solujen uudistumista ja ravitsevat ihoa. Blue-tuotteet ovat ihanteellisia myös aikuiselle iholle, sillä ne sisältävät runsaasti anti-age vaikutteisia raaka-aineita.

Tarkempi katsaus saviin

Savea on käytetty ihonhoidossa jo muinaisista ajoista lähtien. Savi sekoitetaan veteen ja parhaan lopputuloksen saamiseksi lisätään muutama tippa eliksiiriä, jotta koostumuksesta muodostuu tasaisen kermainen. Seos levitetään hiuspohjaan tai kasvoille. Savet ovat luonnostaan mineraalirikkaita ja niillä on vahva syväpuhdistava vaikutus iholla, sillä ne sitovat itseensä epäpuhtauksia, talia ja likaa magneetin lailla.

Hoitonaamion jälkeen iho tarvitsee kosteutusta ja pH-arvon tasapainotusta ihon luonnolliselle tasolle. Suihkauta monitoimisuihketta kevyesti kasvoille ja hiuspohjaan palauttaaksesi ihon luonnollisen kosteuden. Lukitse kosteus ihoon levittämällä muutama tippa eliksiiriöljyseerumia.

BRUNS Products Green Clay -naamio sisältää montmorilloniittia – luonnostaan vihreää savea, joka on erityisen tehokas normaalin ja rasvoittuvan ihon hoidossa. Talintuotantoa tasapainottavat, antiseptiset ja supistavat ominaisuudet tekevät savesta tähtiainesosan epäpuhtaan ja tukkeutuneen ihon hoidossa.

BRUNS Products Blue Clay -naamio sisältää kaoliini savea, jota esiintyy luonnossa monissa eri väreissä. Kaolin – CI 77007 tarkoittaa, että savi on väriltään sinistä. Kuten vihreä savi, se sitoo tehokkaasti epäpuhtauksia, talia ja likaa sekä tehostaa solujen uudistumista. Kaoliini on ihanteellinen normaalille, kuivalle ja väsyneelle iholle.

Eliksiirit ja suihkeet

BRUNS Products Elixir -öljyseerumit sisältävät tarkoin valittuja kylmäpuristettuja kasviöljyjä, joiden ravitsevat ja hoitavat ominaisuudet ovat valmistusprosessin ansiosta tallella. Öljyt on valittu niiden ainutlaatuisten ominaisuuksien mutta myös viljelyn ja alkuperän ympäristövaikutusten perusteella. Tasapainoinen sekoitus erilaisia öljyjä antaa seerumille
sen kevyen, nopeasti imeytyvän tahmaamattoman koostumuksen. Lopputuloksena on ravittu ja kosteutettu, samettisen pehmeä hehkuva iho.

Suihkeet kasvoille ja hiuspohjalle sisältävät yhdistelmän yrtti- ja kukkaisuutteita sekä runsaasti luonnollisia raaka-aineita, jotka yhdessä rauhoittavat, kosteuttavat ja ravitsevat ihoa sekä tasapainottavat sen pH-arvoa. Suihkeet ovat verrattavissa veden juontiin. Suihkauta iholle ja hiuspohjaan useita kertoja päivässä, aina kun iho tuntuu kuivalta ja kaipaa virkistystä.

Green Elixir

Green Elixir -öljyseerumi sisältää hampunsiemenöljyä ja karanjaöljyä, joilla on vahvoja antioksidanttisia ominaisuuksia. Öljyt tunnetaan niiden tulehdusta hillitsevistä ja ihoa suojaavista ominaisuuksistaan. Ne suojaavat ihoa UV-säteilyn aiheuttamien vapaiden radikaalien vaikutuksilta ja ennenaikaiselta ikääntymiseltä. Nopeasti imeytyvä kevyt
öljyseerumi on ihanteellinen rasvoittuvalle iholle.

Blue Elixir

Blue Elixir -öljyseerumi sisältää argan- ja parsakaaliöljyä, jotka yhdessä suojaavat ennenaikaiselta ikääntymiseltä samalla ihoa pehmentäen ja silottaen. Arganöljy sisältää antioksidanttista E-vitamiinia, joka suojaa ihoa vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta parsakaaliöljyn ravitessa ja suojatessa ihoa.

Molemmat eliksiirit sisältävät lisäksi jojobaöljyä, joka sitoo ihoon kosteutta ylläpitäen ihon kosteustasapainoa saflori- ja ruusuöljyn ravitessa ihoa. Ihoidenttinen skvalaani ylläpitää ihon hyvinvointia lievittäen tulehdusta ja ärsytystä iholla sekä auttaa parantamaan ihon elastisuutta. Öljyseerumit sopivat käytettäväksi yksinään tai yhdessä suihkeiden ja savinaamioiden kanssa. Saatavilla myös hajusteettomana.

Green Mist

Green Mist -suihke sisältää taikapähkinää, jolla on tulehdusta lievittäviä ja antibakteerisia ominaisuuksia iholla. Suihke sisältää lisäksi peltokortetta, joka antaa iholle raikkautta samalla supistaen ja kiinteyttäen ihoa.

Blue Mist

Blue Mist puolestaan sisältää immortellea eli italianolkikukkaa, joka ei koskaan kuihdu. Se tukee solujen uudistumista ja auttaa ehkäisemään ennenaikaista ikääntymistä.

Molemmat suihkeet ovat täysin hajusteettomia, eli ne eivät sisällä lisättyä tuoksua, mutta luonnolliset kasviuutteet antavat suihkeelle raikkaan tuoksun.

Miten hyödyntää savea hiuspohjan ja hiusten hoidossa? Ammattilainen vinkkaa!

Koulutettu ekokampaaja ja kasvivärikouluttaja Hanna Jalkanen kertoo, kenelle savesta on hyötyä hiusten ja päänahan hoidossa.

Kenelle suosittelisit savituotteita päänahan, hiusten tai ihonhoitoon?

Hanna: Luonnollinen ja mineraalirikas savi on antiseptinen, joten se sopii raaka-aineena aivan jokaiselle ihotyypille hoidollisessa muodossa.

Helpon kasvo- tai hiuspohjanaamion savella voi toteuttaa lisäämällä mukaan ainoastaan vettä. Puhdistavaa savipesua suosittelen esimerkiksi hiuspohjan hilseilyyn tai ennen kasvivärin laittoa. Savipesun valmistat sekoittamalla keskenään savea, vettä ja nestemäistä shampoota. Savilaatuja on erilaisia ja jokaisella savella on oma PH. Saven voi valita oman ihon tarpeiden mukaan.

Lue Lisää Hannan postauksesta!