News

Suojaa iho keväisessä auringonpaisteessa

Vielä ei ehkä tohdi puhua keväästä, mutta päivien pitenemisen huomaa jo ja kirpeät pakkaspäivät ovat hellineet meitä ihan toden teolla, kun aurinkokin on porottanut!

Aurinkosuojavoiteiden tärkein sesonki koittaa keväämmällä, kun lämpöasteet kohoavat niin, että ulkona voi liikkua vähemmissä vaatteissa, mutta myös keväthangilla ulkoillessa on syytä käyttää aurinkosuojaa.

Nappaa alta talteen vinkit ihon valmistamiseksi kevätauringolle. Eli vinkit luonnollisista & ympäristöystävällisistä aurinkosuojavoiteista, turvallisesta purkkipäivetyksestä ja hehkuvaa ihoa korostavasta ja auringon haitallisilta vaikutuksilta suojaavasta meikkipohjasta.

Ihon suojaaminen kevätauringolta

Jos vietät aurinkoisen päivän ulkona lasketellen, kävellen, hiihtäen tai muuten nautiskellen, on syytä suojata iho auringon haitalliselta säteilyltä, sillä lumi heijastaa jopa 90% auringon säteistä. Kasvojen suojaaminen auringolta on siis tärkeää myös talvella.

Alga Mariksen aurinkosuojavoiteet antavat luonnollisen fysikaalisen suojan sekä aikuisille että lapsille. Ecocert-sertifioidun sarjan tuotteet eivät saastuta vesistöjä, eivätkä ne sisällä nanopartikkeleita. Alga Mariksen valikoimasta löydät luonnolliset aurinkosuojat myös allergia- ja tuoksuyliherkille.

Jos et käytä meikkiä, mutta toivot aurinkovoiteeltasi pientä, ihon väriä tasoittavaa sävyä kasvoille, valittavanasi on kolme sävytettyä aurinkovoidetta SPF30-suojakertoimella. Valitse joko Ivory, Beige tai Golden. Sävytetyistä aurinkovoiteista tulee tänä vuonna valikoimiin myös SPF50-suojakertoimella varustetut voiteet.

Jos et kaipaa aurinkovoiteeseesi sävyä, valitse Alga Mariksen SPF30– tai SPF50-suojakertoimella varustettu aurinkovoide kasvoille. Alga Mariksen valikoimasta löytyy myös SPF30-suojakertoimella varustettu huulivoide.

Bybin Day Defence SPF30-päivävoide on kaikille ihotyypeille (iästä riippumatta) sopiva päivävoide, joka suojaa ihoa UVA/UVB säteiltä. Kevyt, nopeasti imeytyvä kasvovoide antaa päivittäisen suojan ympäristöstä tulevia stressitekijöitä vastaan samalla kosteuttaen ihoa.

Se sisältää korjaavaa buriti-öljyä, joka on luonnollinen suojakerroksen antava tehoainesosa. Buriti on maailman rikkain luonnollinen beetakaroteenin lähde, joka torjuu vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita, korjaa heikentyneen ihon tekstuurin ja auttaa ihoa suojautumaan ympäristön stressitekijöiltä, kuten saasteilta.

Evolven Climate Veil SPF20 -sävyttävä kasvovoide on tehokas yhdistelmä ihonhoitoa ja aurinkosuojaa, sillä Evolven sävytetty kasvovoide sisältää korkealaatuisia ikääntymistä ehkäiseviä raaka-aineita, kuten puolukan kantasoluja. Puolukka sisältää runsaasti C-vitamiinia ja polyfenoleja. Ne suojaavat ihoa auringon säteiden haitallisilta vaikutuksilta.

Climate Veil -kasvovoide sisältää myös hyaluronihappoa, joka voi sitoa jopa 1000 kertaa oman painonsa verran vettä, tehden siitä erittäin tehokkaan komponentin ihon kosteutustuotteissa. Hyaluronihappo auttaa vähentämään ryppyjä, jolloin iho näyttää nuoremmalta ja ihonsävy tasaiselta ja eloisalta. Luonnolliset mineraalipigmentit antavat iholle kauniin hehkun ja tasoittavat ihon sävyä. Sinkkioksidi on hellävarainen non-nano auringonsuoja-ainesosa. Suojakerroin 20.

Luonnollinen päivetys purkista

Jos haluat iholle kauniin, päivettyneen sävyn ilman auringossa oleilun riskejä, valitse itseruskettava.

Kasvojen iholle syntyy kaunis päivetys joko itseruskettavan kasvoveden tai itseruskettavien tippojen avulla. Ennen itseruskettavan levittämistä iho kannattaa kuoria edeltävänä päivänä esimerkiksi JOIK Organic Exfoliating Facial Scrub -kasvokuorintaa käyttäen sekä kosteuttaa hyvin, jotta saat ihollesi tasaisen päivetyksen.

Zuiilla on kaksi itseruskettavaa kasvovettä, joista toinen antaa kevyen päivetyksen ja toinen voimakkaamman päivetyksen. Heleä ja kevyempi meikki on helpompi tehdä hehkuvalle, hyvin kosteutetulle iholle.

Kevyt, luonnollinen päivetys vaalealle hipiälle

Zuii Organic Flora Gradual Tan Face Water, itseruskettava kasvovesi antaa kevyellä, geelimäisellä koostumuksellaan luonnollisen päivetyksen tukkimatta ihohuokosia. Pyyhi kasvoille vanulapulla kasvojenpesun jälkeen.

Vegaaninen. Ei jätä rasvaista lopputulosta, kosteuttaa ja imeytyy nopeasti, ei tuki ihohuokosia ja tuoksuu miellyttävältä.

Uutuus: intensiivisen päivetyksen antava kasvovesi

Zuii Organic Gradual Tan Face Water, Sunkissed Glow itseruskettava kasvovesi tasoittaa ihon sävyn ja luo kasvoille uskottavan auringon suuteleman hehkun hetkessä. Odotettu, vahvemman sävyn antava koostumus. Helppokäyttöinen, seerumimainen kasvovesi kosteuttaa ja tukee ihon hyvinvointia. Ei tuki ihohuokosia. Vegaaninen.

Joikin valikoimasta löytyy kätevät itseruskettavat tipat, joiden määrää säätelemällä voit itse vaikuttaa päivetyksen syvyyteen.

Sekoita itseruskettavia tippoja suosikkipäivävoiteeseesi
Joik Organic Sunless Tan Facial Drops -itseruskettavien tippojen avulla voit säädellä rusketuksen voimakkuutta. Sekoita 2-6 tippaa valitsemaasi JOIK Organic kasvovoiteeseen riippuen tavoitellusta lopputuloksesta
• 2-3 tippaa antaa kasvoille kauniin maitokahvin sävyisen rusketuksen
• 4-6 tippaa antaa kauniin keskitumman kultaisen rusketuksen.

Ruskettava vaikutus on peräisin luonnollisista punaisista marjoista ja sokeriruo’osta. Luomu aloe vera kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Näkyvä rusketus kehittyy iholle 4-6 tunnin päästä tippojen levittämisestä ja kestää iholla kauniina jopa viikon ajan. Rusketus kuluu iholta pois tasaisesti.

Myynnissä pian!

Valitse meikkipohja, jossa on aurinkosuoja

Jos et oleile auringossa kauaa ja haluat päästä helpolla, valitse meikkipohja, jossa on aurinkosuoja. Lily Lolon mineraalimeikkipuuterissa on SPF15 -aurinkosuoja.

Mineraalimeikkipohja ja se sopii kaikille ihotyypeille ja antaa iholle kauniin, tasaisen ja valovoimaisen pinnan. Tiesitkö, että meikkipohja suojaa ihoa talvella myös kylmältä ja viimalta, aivan kuten vaatteet suojaavat kehoamme?

Lily Lolon mineraalimeikkipohjaa voi kerrostaa, jolloin saadaan aikaan peittävä ja silti kuulas lopputulos. Tuote on valmistettu luonnollisista raaka-aineista, jotka auttavat ihoa säilymään terveenä ja minimoimaan siinä olevia sävyeroja. Lily Lolon mineraalimeikkipuuteria saa 18 sävyssä ja meikkipohja on saatavilla myös pakkausmateriaaleja säästävässä refill-pakkauksessa.