News

Suojaa iho keväisessä auringonpaisteessa

Vielä ei ehkä tohdi puhua keväästä, mutta päivien pitenemisen huomaa jo ja kirpeät pakkaspäivät ovat hellineet meitä ihan toden teolla, kun aurinkokin on porottanut!

Aurinkosuojavoiteiden tärkein sesonki koittaa keväämmällä, kun lämpöasteet kohoavat niin, että ulkona voi liikkua vähemmissä vaatteissa, mutta myös keväthangilla ulkoillessa on syytä käyttää aurinkosuojaa.

Nappaa alta talteen vinkit ihon valmistamiseksi kevätauringolle. Eli vinkit luonnollisista & ympäristöystävällisistä aurinkosuojavoiteista, turvallisesta purkkipäivetyksestä ja hehkuvaa ihoa korostavasta ja auringon haitallisilta vaikutuksilta suojaavasta meikkipohjasta.

Ihon suojaaminen kevätauringolta

Jos vietät aurinkoisen päivän ulkona lasketellen, kävellen, hiihtäen tai muuten nautiskellen, on syytä suojata iho auringon haitalliselta säteilyltä, sillä lumi heijastaa jopa 90% auringon säteistä. Kasvojen suojaaminen auringolta on siis tärkeää myös talvella.

Laboratoires de Biarritz Suncare -aurinkosuojavoiteet antavat luonnollisen fysikaalisen suojan sekä aikuisille että lapsille. Ecocert-sertifioidun sarjan tuotteet eivät saastuta vesistöjä. Laboratoires de Biarritzin valikoimasta löydät luonnolliset aurinkosuojat myös allergia- ja tuoksuyliherkille.

Jos et käytä meikkiä, mutta toivot aurinkovoiteeltasi pientä, ihon väriä tasoittavaa sävyä kasvoille, valittavanasi on neljä sävytettyä aurinkovoidetta SPF30 suojakertoimella. Valitse joko Ivory, Beige, Golden tai Amber. Sävytetyistä aurinkovoiteista löytyy myös SPF50 suojakertoimella varustetut voiteet.

Jos et kaipaa aurinkovoiteeseesi sävyä, valitse Laboratoires de Biarritzin SPF30 tai SPF50 suojakertoimella varustettu aurinkovoide kasvoille. Valikoimasta löytyy myös SPF30 suojakertoimella varustettu huulivoide.

Evolven Climate Veil SPF20 -sävyttävä kasvovoide on tehokas yhdistelmä ihonhoitoa ja aurinkosuojaa, sillä Evolven sävytetty kasvovoide sisältää korkealaatuisia ikääntymistä ehkäiseviä raaka-aineita, kuten puolukan kantasoluja. Puolukka sisältää runsaasti C-vitamiinia ja polyfenoleja. Ne suojaavat ihoa auringon säteiden haitallisilta vaikutuksilta.

Climate Veil -kasvovoide sisältää myös hyaluronihappoa, joka voi sitoa jopa 1000 kertaa oman painonsa verran vettä, tehden siitä erittäin tehokkaan komponentin ihon kosteutustuotteissa. Hyaluronihappo auttaa vähentämään ryppyjä, jolloin iho näyttää nuoremmalta ja ihonsävy tasaiselta ja eloisalta. Luonnolliset mineraalipigmentit antavat iholle kauniin hehkun ja tasoittavat ihon sävyä. Suojakerroin 20.

Luonnollinen päivetys purkista

Jos haluat iholle kauniin, päivettyneen sävyn ilman auringossa oleilun riskejä, valitse itseruskettava.

Kasvojen iholle syntyy kaunis päivetys itseruskettavien tippojen avulla. Ennen itseruskettavan levittämistä iho kannattaa kuoria edeltävänä päivänä esimerkiksi JOIK Organic Exfoliating Facial Scrub -kasvokuorintaa käyttäen sekä kosteuttaa hyvin, jotta saat ihollesi tasaisen päivetyksen.

Kevyt, luonnollinen päivetys vaalealle hipiälle

Kosteusvoiteeseesi sekoitettavat JOIK Organic Sunless Tan itseruskettavat kasvotipat tuovat kasvoillesi terveen päivettyneen hehkun, jonka tummuutta voit itse säädellä. Sekoita 3-6 rusketustippaa valitsemaasi JOIK Organic kasvovoiteeseen riippuen tavoitellusta lopputuloksesta. Ruskettava vaikutus on peräisin luonnollisista punaisista marjoista ja sokeriruo’osta. Luomu aloe vera kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa.

Näkyvä rusketus kehittyy 4-6 tunnin päästä tippojen levittämisestä ja kestää iholla kauniina jopa viikon ajan. Rusketus kuluu iholta pois tasaisen kauniisti.

Nauti tasaisesta ja luonnollisesta rusketuksesta yhdessä kasvovoiteesi hoitavien ominaisuuksien kanssa.

Asteittain syvenevä rusketus kasvoille ja vartalolle

Laboratoires de Biarritz itseruskettavat tipat antavat luonnollisen asteittain syvenevän hehkuvan rusketuksen kasvoille ja vartalolle. Luonnollinen sokeriruo’osta saatava DHA yhdessä erytruloosin kanssa antaa iholle kauniin kullanhohtoisen rusketuksen. Patentoitu antioksidanttinen Alga Gorria® -punaleväuute suojaa ihoa vapaiden radikaalien haittavaikutuksilta ja ennenaikaisilta ikääntymisen merkeiltä. 

Sekoita valitsemasi kasvo- tai vartalovoiteen joukkoon ja levitä tasaisesti iholle: 1-3 tippaa antaa kauniin maitokahvin sävyisen rusketuksen ja 4-7 tippaa kauniin keskitumman kultaisen rusketuksen. Ei sisällä väriaineita, mutta sisältää itseruskettavia ainesosia, joten pese kädet huolellisesti levityksen jälkeen. Käytä tippoja vain voiteeseen sekoitettuna. Tuote ei suojaa ihoa UV-säteiltä.

Valitse meikkipohja, jossa on aurinkosuoja

Jos et oleile auringossa kauaa ja haluat päästä helpolla, valitse meikkipohja jossa on aurinkosuoja. Lily Lolon mineraalimeikkipuuterissa on SPF15 aurinkosuoja.

Mineraalimeikkipohja sopii kaikille ihotyypeille ja antaa iholle kauniin, tasaisen ja valovoimaisen pinnan. Tiesitkö, että meikkipohja suojaa ihoa talvella myös kylmältä ja viimalta, aivan kuten vaatteet suojaavat kehoamme?

Lily Lolon mineraalimeikkipohjaa voi kerrostaa, jolloin saadaan aikaan peittävä ja silti kuulas lopputulos. Tuote on valmistettu luonnollisista raaka-aineista, jotka auttavat ihoa säilymään terveenä ja minimoimaan siinä olevia sävyeroja. Lily Lolon mineraalimeikkipuuteria saa 18 sävyssä ja meikkipohja on saatavilla myös pakkausmateriaaleja säästävässä refill-pakkauksessa.