Hej bästa kund! Vad trevligt att du är här. Läs vår berättelse och bekanta dig med vårt sortiment.

Grossist
Your Natural Choice

MIRAZ Organic

Familjeföretaget Miraz Trading Oy en självständig och kompetent specialpartiaffär som grundades 2011 och som erbjuder full service inom naturkosmetika och ekologiska produkter. Vår passion är att arbeta med sådana varumärken som drivs av viljan att skapa något vackert, med respekt för miljön och människor.

Vi tror att genuint vackra saker är vackra in i minsta detalj samt att vi kan påverka genom våra handlingar. För oss innebär handlingar att vi väljer produkter som människor är intresserade av samt produkter som tar hänsyn till miljön och är inspirerande.

När du litar på Miraz kan du lita på naturlighet samt på att du har tillgång till de mest intressanta och aktuella varumärkena på marknaden – sådana som du själv vill använda. Tillsammans bildar vi ett globalt nätverk från odlaren och tillverkaren till affären och ända till konsumenten. Vi vill erbjuda dig bättre val, den bästa servicen och framgångsrika produkter.

Miraz som din samarbetspartner

Naturlighet utgör grunden för vår verksamhet. Förutom ekologiska certifikat hittar du på våra produktförpackningar otaliga kända internationella märken från Fairtrade till veganism.

Vi uppskattar långvariga kundrelationer och tror att det bästa resultatet uppnås genom samarbete. Vi är själva också företagare och tillsammans med dig mer än summan av våra delar. Man har beskrivit oss som en tillförlitlig och flexibel, fräsch, vänlig och framåtblickande samarbetspartner. Vi för aktivt kampanjer med våra kunder, utbildar, genomför varumärkesmarknadsföring som gynnar din affärsverksamhet och lyssnar på dina önskemål.

Vårt kontor ligger i Tammerfors och vårt professionella team har sammanlagt 30 medlemmar i Finland och i Sverige. Vi exporterar toppvarumärken inom naturkosmetika och välbefinnande till Sverige, Danmark och Ryssland samt verkar i Finland som distributör för många fina finländska serier.

Vi återvinner och återanvänder

De snabbaste och mest ekologiska leveranserna

Vi behandlar din beställning snabbt så att du ska få ditt paket helst redan nästa dag. Dina beställningar förpackas nästan alltid i återvunna pappkartonger och förpackningsmaterial. Vi återvinner det som vi inte kan utnyttja då vi förpackar din beställning. Vi väljer sådana logistikpartner som drar sitt strå till stacken: till exempel har finska Posti som mål att vara ett utsläppsfritt företag senast 2030. Vi skaffar allt nödvändigt nytt förpackningsmaterial från finländska samarbetspartner. Vi är också distributör för andra finländska aktörer. Du får ett större utbud under samma tak och minskar därmed tillsammans med oss transporttrafiken.

Vi är en självständig och kompetent specialpartiaffär som erbjuder full service inom naturkosmetik och ekologiska produkter.

Bekanta dig med våra aktuella och populära produkter

I vårt sortiment hittar du bland annat följande varumärken

Vi ställde frågor till våra kunder

I siffror (%)

Nöjda med vår service

0

Leveranstiden är snabb

0

Anser att produktförsäljningen är viktig

0

Anser att vi är tillförlitliga

0

Pinnalla nyt

Kauneuden ja hyvinvoinnin uusimmat