Vad kunderna älskar

Våra varumärken

En omfattande färgkosmetikaserie på professionell nivå

Seriens unika ingredienser tar hand om hudens välbefinnande, utan att förglömma starka nyanser. Produkterna i den ekocertifierade serien Zuii Organic tillverkas av jasmin- och rosenknoppar, kronblad från kamomill, vårdande växtoljor och andra naturliga ingredienser som tar hand om din hud, samt en gnutta mineraler. Njut av färgerna, de sammetslena konsistenserna och vacker makeup – Life is Colour!

Världens bästa cerat

En naturkosmetisk produktserie som tagits fram Hurraw! föddes ur tanken att tillverka världens bästa naturliga och veganska cerat. HURRAW!-ceraten smakar och doftar härligt, men är ändå helt naturliga utan något överflödigt! Hurraw!-ceraten är unika ekologiska cerat, eftersom serien innehåller 24 olika dofter och smaker! Alla dofter och smaker är äkta och naturliga. Förutom sina underbara smaker är HURRAW!-ceraten veganska, tillverkade av rättvisemärkta, råa och ekologiska ingredienser!

Helt veganska, ekologiskt tillverkade cerat innehåller effektiva ekologiska oljor som verkligen ger näring åt läpparna och vårdar dem. För att ingrediensernas effekt ska vara maximal, har Hurraw!-ceraten inte upphettats till mer än 47 grader. Därmed är alla ingredienser råa och fulla av naturens egna verksamma beståndsdelar. Hurraw!-cerat är därmed ett verkligt naturkosmetiskt cerat.

Naturlig, högklassig och certifierad solproduktserie för hela familjen

Alga Maris-solkrämer är tack vare 100 % naturliga mineralsolskyddsingredienser, 100 % ekologiskt producerade växtoljor och den patenterade Alga-gorria-sammansättningen ett naturligt och högklassigt alternativ för kemiska solskyddsprodukter. Innehåll endast mineralfilter. Produkterna innehåller inte nanopartiklar. Alga Maris erbjuder ett effektivt och naturligt solskydd också för allergiska och doftöverkänsliga personer.

Alga Maris-solproduktserien innehåller trygga solprodukter för både barn och vuxna. Genom att använda naturliga solkrämer skyddar du din hud och din omgivning. Alga Maris-solkrämer kladdar inte och lämnar inte huden vit, utan återfuktar och känns mjuka på huden.

Ekocertifierade växtfärger

Växtfärger ger att naturligt och nyansrikt resultat samt en vacker glans. Våra växtfärger är 100 % ekocertifierade och tillverkas till exempel av följande växter: henna, indigo, aloe vera, kamomill, eukalyptus, gurkmeja, rödbeta, hibiskus osv. I vårt urval finns åtskilligt med både intensiva och naturliga nyansalternativ och produkterna har många egenskaper som stärker och vårdar håret. Dessutom är det tryggt att använda växtfärger. Våra växtfärger innehåller aloe vera som vårdar håret och får det att kännas mjukare och tjockare. Kamomill lugnar hårbotten och förebygger irritation.

Ekocertifierad kosmetikserie

Naturen har skapat oss olika och unika, precis som det är meningen. Din unikhet är din styrka. På samma sätt bär varje JOIK-produkt på en styrka som är utmärkande för den.

JOIK Organic är en ekocertifierad kosmetikaserie som plockar de bästa aktiva substanserna från den rena naturen och förenar dem med nya kunskaper, minimalistisk design och höga kriterier inom nordisk hudvård.

Effektiv naturkosmetika från Frankrike

Naturkosmetikaserien Acorelle grundades 2005 i den lilla byn Frespech i sydvästra Frankrike. Acorelles produkter är effektiva, innovativa och behagliga att använda, och de har tagits fram med respekt för naturen och kvinnor. Alla Acorelles produkter har utvecklats med vetenskapligt undersökta, 100 % naturliga dofter. Dofterna balanserar känslor och hälsan samt förbättrar harmonin i kropp och själ. I Acorelles omfattande produktutbud hittar du bland annat solskydd, parfymer och hårborttagningsprodukter.

Zero Waste deodoranter och munvårdsprodukter

Ben & Anna föddes ur idén att skapa världens bästa naturliga deodorant utan aluminium. Grundarna av Ben & Anna hade tröttnat på ineffektiva naturliga deodoranter och bestämde sig för att skapa världens bästa naturliga deodorant. Ben & Anna deodoranter är naturliga deodoranter som verkligen fungerar. Deodoranterna är 100 % naturliga och innehåller inget aluminium. Dessutom är de certifierade som naturkosmetik. Produkterna innehåller naturliga ingredienser som håller armhålorna torra och fräscha. Tack vare sina återfuktande ingredienser vårdar och återfuktar deodoranterna effektivt huden.

Det senaste tillskottet är Ben & Annas härliga zero waste tandvårdsprodukter som är skonsamma för både tänderna och naturen! Som alltid tillverkas produkterna med respekt för naturen, av högklassiga ingredienser. Produkterna är 100 % naturliga och veganska.

Skapat av naturen, utvecklat av vetenskapen

Ecodenta-munvårdsprodukter kombinerar modern vetenskap och naturen. De tillverkas av ekologiska och naturliga material utan skadliga skummande eller polerande ingredienser. Låt Ecodenta förändra din attityd mot munhygien!

Varje Ecodenta-tandkräm har berikats med väl utvalda miljövänliga växtextrakt som hjälper till i vissa hörnstenar för munvård: Extrakt av sju örter för övergripande munhälsa, tranbärsextrakt mot ansamling av bakterier som bildar plack, ekbarks- och blodörtsextrakt lugnar tandköttet och förebygger blödningar. Välj den tandkräm som passar dig bäst och upplev effekten av Ecodenta!

100 % naturliga och veganska cerat

Crazy Rumors är det amerikanska parets Edie och Brian Himmels galna och kreativa dröm om att anspråkslöst utveckla världens bästa 100 % naturliga och veganska cerat. Berättelsen började i Brooklyn i New York, när paret upptäckte att det endast verkade finnas enkla och tråkiga cerat som inte skilde sig från mängden på marknaden, och alla vilda och roliga cerat utan undantag innehöll syntetiska ingredienser. Därefter började parets kök fyllas av härliga dofter då de utvecklade en ny ceratkonsistens.

Skapa nytt. Inspirera. Förändra världen

WooBamboos borstar tillverkas av hållbart odlad bambu. Moso-bambu odlas naturligt utan tillsatta kemikalier eller bekämpningsmedel. Dessutom finns på bambuytan ett naturligt tunt lager vax som håller den silkesmjuk och torr!

Tandborstskaftet är helt biologiskt nedbrytbart, så det kommer inte att finnas kvar för evigt på jordklotet. Borsten tillverkas av Dupont Tynex Nylon som har godkänts av tandläkare. När tandborsten inte längre kan användas, klipp loss borsten och återvinn och släng skaftet i komposten!

Högklassig naturkosmetikaserie för dagligt bruk

Avril Organic är en Ecocert-certifierad och förmånlig naturkosmetikaserie.

Avril har fyra värderingar som står i centrum: kvalitet, miljöskydd, pris och service. Kvalitet: Vi är mycket krävande i fråga om kvalitet. Färgerna är intensiva, konsistenserna behagliga, dofterna fräscha och känsliga och produkterna ger att långvarigt resultat. Miljöskydd: Alltid när det är möjligt tar Avril bort onödiga förpackningar och prioriterar större förpackningsstorlekar för att minimera plastförbrukningen.

Upplev kraften av naturliga ingredienser

Hudvårdsserien PURE Papaya Care har tagits fram tillsammans med experter i naturmedicin och syftet är att uppnå ett bättre och effektivare alternativ för hudvårdsprodukter som innehåller skadliga kemikalier. PURE Papaya Care fokuserar helt enkelt på att utveckla produkter genom att använda högklassiga och naturliga ingredienser som fungerar och på riktigt vårdar huden effektivt. De ingredienser som används i produkter är av bästa kvalitet (livsmedelskvalitet) och har uttryckligen valts på grund av deras läkande och återfuktande egenskaper.

Du kan använda PURE Papaya Care-produkter för att behandla olika hudproblem, eftersom petroleum, mineralolja och ricinolja som förekommer i många produkter har ersatts med mycket återfuktande och naturliga ingredienser, såsom sheasmör samt macadamia-, jojoba- och mandelolja.

Kosmetisk gua sha

Yin Your Skin® är ett koncept för skönhetsbehandling som tagits fram av Katja Kokko och där visdomen och effektiviteten i uråldriga traditioner möter en modern upplevelse av välbefinnande. I hjärtat av Yin Your Skin® möts den unika effekten av koreansk hudvård, de bästa teknikerna i kosmetisk gua sha, det meditativa inslaget av yinyoga och sound healing.

Produkter som reparerar och förnyar huden

Produkterna i produktserien Alga Cicosa® reparerar huden och innehåller det patenterade Alga Sendatu®-extraktet som är resultatet av ett långt utvecklings- och forskningsarbete. Extraktet stimulerar hudreparationen i de yttersta lagren: det främjar förnyelsen av strukturen i epidermis och återhämtningen av det skyddande hudlagret (in vitro och ex vivo). Detta exklusiva extrakt tillverkas av havsalg (Gelidium sesquipedale) som växer vid den baskiska kusten och som samlas med en miljövänlig extraktions- och insamlingsmetod.

Unik konsistens: certifierad organisk produkt med ett patenterat reparerande extrakt.