Terra Creta Extra-Neitsytoliiviöljy, LUOMU, SMM

Tämä oliiviöljy omaa hedelmäisen maun, jossa lämpimiä voin aromeja ja aavistus pippuria. Kaikki tuotteen viljely- ja tuotantoprosessissa saatava tai erottuva orgaaninen aine kierrätetään takaisin luontoon. Sopii kaikkeen ruoanlaittoon, erityisen hyvää sellaisenaan salaateissa ja dippikastikkeena leivän kanssa.


*SMM Suojattu maantieteellinen merkintä


Pakkauskoko: 500ml
10,30 €

Toimitustavat

Postin toimitus

 6€

Nouto varastolta

 0€

Kuvaus
Yksityiskohdat

Terra Cretan oliiviöljyt ovat Kreetalaisia huippuöljyjä, jotka voittavat kisasta toiseen palkintoja herkullisen makunsa vuoksi. Jokainen öljypullo sisältöineen on viljelmille asti jäljitettävissä pullon takaa löytyvän eränumeron avulla. Tämä takaa läpinäkyvyyden koko tuotantoprosessille ja varmistaa, että käyttämäsi öljy on ensiluokkaista

Oman öljyn voi jäljittää osoitteessa www.terracreta.gr. Katso pullon takaa löytyvä LOT-numero ja kirjoita se jäljitä oliiviöljysi -kenttään.

 

Käyttö: 

Korkean laatunsa vuoksi tämä Terra Cretan oliiviöljyt sopivat erittäin hyvin kaikkeen ruoanlaittoon oli sitten kyse uppopaistamisesta tai lorauksesta salaatin päälle.

Tuotannosta:

Öljyn sisältämien polyfenolien määrästä ja laadusta huolehditaan keräämällä öljyyn käytetyt Koroneiki -oliivit luomuviljelyksiltä hellävaraisesti käsin. Sadonkorjuun jälkeen oliivit toimitetaan nopeasti modernille oliiviöljyuuttamolle, jossa öljy uutetaan kylmäeroittelulla oliiveista. Nopea ja loppuun asti hiottu tuotantoprosessi takaa, että kaikki öljyn makuominaisuudet, aromit ja terveysvaikutukset ovat parhaimmillaan! (lisää videossa alapuolella)

Terra Cretan pitää huolta viljelijöistä ja ympäristöstä:

• Jatkuva tuki ja koulutus viljelijöille.
• Moderni uuttamo, jonka valaistus ja ilmastointi hoidetaan aurinkoenergialla.
• Oliivien pesuvesi käytetään puiden kasteluvedeksi, eikä tuotantoprosessissa käytetä muutoin vettä.
• Oliiveista erotellut oliivipuiden lehdet käytetään lähitilojen eläinten rehuksi
• Öljyn uuttamisesta jäljelle jäänyt puristemassa käytetään lämpöenergian tuottamiseen. 

 

Ainesosat
Ainesosat

Koroneiki-oliiveista puristettu öljy. 

Arvostelut
Asiakkaiden arvostelut (1)
Ihminen tarvitsee hyviä rasvoja!
Tuoksu
Koostumus
Toimivuus
Hinta
Terra Cretan oliiviöljyt valikoituvat suosikeiksini, koska ne muodostavat lähes kaiken ruoanlaittoni perustan ja niistä saa hyviä rasvoja päivittäiseen tarpeeseen. Jopa aamuisin nautittu rasvakahvi saa usein tilkan oliiviöljyä muiden rasvojen seuraksi. Arkena kun aika saattaa olla kortilla ja haluaisi kuitenkin syödä terveellisesti, tulee valmistettua jotain suhteellisen vaivatonta ruokaa. Terra Cretan oliiviöljyssä, yrttien ja muiden mausteiden kanssa marinoidut uunikasvikset ovatkin sen vuoksi usein lisukkeena oli sitten pääraaka-aineena lihaa, kanaa tai kalaa. Uunikasviksia kun valmistaa kerralla isomman satsin useammaksi päiväksi, voi annoksia varioida sitten pääraaka-aineella ja muilla lisukkeilla mielensä mukaan. Kohta kaksi vuotta täyttävä poikammekin popsii niitä tyytyväisenä kun ne tarttuvat helposti haarukkaan! (...tai sormiin) Review by Timo / Miraz (Lähetetty 9.11.2018)
Kirjoita oma arvostelusi
Arvosteltava tuote: Terra Creta Extra-Neitsytoliiviöljy, LUOMU, SMM
Miten arvioisit tämän tuotteen? *
  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Tuoksu
Koostumus
Toimivuus
Hinta
Asiasanat
Asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.