Luonnonkosmetiikan sertifikaatit

EcoCert

Ecocert on Euroopan ja kansainvälisesti suurin riippumaton sertifiointielin. Ecocert valvoo ja tarkastaa tuotteiden sisällön, raaka-aineet, tuotantoprosessin ja pakkauksen.
www.ecocert.com

USDA organic

Tietoa USDA sertifikaatista

Cruelty FreeBUAVNot tested on animals

Tuotteita ei ole testattu eläimillä. Globaali järjestö, jonka ainoa tehtävä on lopettaa kosmetiikan, kuluttajatuotteiden ja valmistusaineiden testaus eläimillä.
www.choosecrueltyfree.org.au

www.peta.org

NASAA

NASAAA National Association for Sustainable Agriculture, Australia

Vuonna 1986 Australiassa perustettu, kansainvälisesti toimiva sertifiointielin. Kosmetiikkatuotteissa käytettävät valmistusaineet, jotka ovat viljeltyjä, on oltava luomutuotettuja. Sertifioitujen terveys- ja kauneustuotteiden tuotanto on suunniteltava niin, että käytettävien ainesosien oleelliset piirteet ja hyödyt säilyvät, sekä vaikutukset ympäristöön minimoidaan. Ei eläintestausta. http://www.nasaa.com.au/s. 92 – 95 http://www.nasaa.com.au/data/pdfs/AAAA_NASAA_Organic_Standard 06-02-2012.pdf

COSMOS ORGANIC

COSMetic Organic Standard / BDIH

BDIH on Saksan teollisuuden ja kaupan liitto. Vuonna 1996 määritetyt kattavat periaatteet asettavat tiukat vaatimukset raaka-aineille, tuotannolle ja ympäristölle. Sertifikaatti määrittelee luonnonkosmetiikan tarkasti, jolloin sen kriteerit luovat läpinäkyvyyttä kuluttajalle. BDIH tarkastaa ja valvoo tuotteiden luomupitoisuuksia, jotta kuluttajalle voidaan taata luotettavaa tietoa tuotteen luomulaatuisuudesta. BDIH:n mukaan tuotetta voidaan kutsua luomuksi vain, jos luomutuotettujen ainesosien osuus tuotteessa on vähintään 95 % (poislukien ne aineet, joita ei ole mahdollista luomuna hankkia kuten vesi ja mineraalit). Standardissa määritellään vaatimukset valmistusaineiden hankkimiselle, tuottamiselle ja käsittelytavoille. Myös lajien suojelu ja eläinten hyvinvointi otetaan huomioon ja eläinkokeet ovat kiellettyjä.
http://www.ionc.info/

Vegan friendly 

Tietoa The Vegan Society -sertifikaatista

BIO HELLAS

Tietoa Bio Hellas sertifikaatista

dermatologically tested

Organic FarmingEU Organic Farming

Luonnonmukainen maatalous

Tietoa EU:N luonnonmukaisesta maataloudesta 

Tietoa EU:n luomumerkistä

Indian Organic

Tietoa India Organic sertifikaatista

Halal India

Tietoa Halal India sertifikaatista

KRAV

Ruotsalaisen luomujärjestön valvontamerkki. Krav-tuotteet noudattavat EU:n luomuehtoja ja osin Kravin omia, hieman tiukempia tuotantoehtoja

Lisää tietoa KRAV sertifikaatista

Kosher

Tietoa Kosher sertifikaatista