Osallistu tietovisaan

8 tuote(tta)

/ sivu

 • Terra Creta Platinum 0.2, SAN-alkuperäsuojattu

  Terra Creta Platinum oliiviöljy on tehty vain parhaista valikoiduista oliiveista. Platinum oliiviöljyä tehdään vain tiettynä sadonkorjuun aikana ja sitä on valmistettu vain rajoitettu erä. Terra Creta Platinum on oliiviöljyjen aatelia, jonka happopitoisuun on erittäin matala 0,2%.

  Pakkauskoko: 500ml
  Lue lisää...
  17,60 €

  Tilapäisesti loppu varastosta

 • Terra Creta Extra-Neitsytoliiviöljy, LUOMU, SMM

  1 arvostelu(a)

  Tämä oliiviöljy omaa hedelmäisen maun, jossa lämpimiä voin aromeja ja aavistus pippuria. Kaikki tuotteen viljely- ja tuotantoprosessissa saatava tai erottuva orgaaninen aine kierrätetään takaisin luontoon. Sopii kaikkeen ruoanlaittoon, erityisen hyvää sellaisenaan salaateissa ja dippikastikkeena leivän kanssa.

  *SMM Suojattu maantieteellinen merkintä

  Pakkauskoko: 500ml
  Lue lisää...
  10,30 €

 • Terra Creta Extra-Neitsytoliiviöljy, LUOMU, Spray

  Aromikas ja hedelmäinen maku ihanteellisessa pakkauksessa. Sataprosenttista luomuoliiviöljyä mukavassa ja käyttöturvallisessa lasipullossa, jossa on tätä tarkoitusta varten suunniteltu teräksinen ja elintarvikehyväksytty spraypumppu. Sopii erityisesti salaatteihin ja leivän päälle. Suihkauta oliiviöljy kätevästi suoraan pullosta.

  Pakkauskoko: 250ml
  Lue lisää...
  7,90 €

 • Terra Creta Balsamiviinietikka Spray

  Balsamiviinietikka Kreetan saarelta kasvaneista Romeiko-viinirypaleistä. Hionostuneen ja aromikkaan hapanimelän maun viimeistelee kypsytys kuuden kuukauden ajan tammitynnyreissä. Sopii erityisen hyvin salaatteihin ja kastikkeisiin, pataruokiin, juustojen kanssa tai vaikka leivän päälle yhdessä Terra Creta Extra neitsytoliiviöljyjen kanssa.

  Pakkauskoko: 250ml

  Lue lisää...
  7,45 €

  Tilapäisesti loppu varastosta

 • Terra Creta Extra-Neitsytoliiviöljy,SAN-alkuperäsuojattu

  Terra Creta extra-neitsytoliiviöljy saadaan satoja vuosia vanhalta Terra Creta-perhetilalta Samarianrotkon ja Kolymvarin rannan väliseltä alueelta. Siinä on vahva, hedelmäinen aromi ja oliiviöljylle tyypillinen voimakkaan pippurinen maku. Tämä oliiviöljy sopii kaikkeen ruoanlaittoon, erityisesti marinadeihin ja paistamiseen.

  Pakkauskoko: 500ml
  Lue lisää...
  8,95 €

  Tilapäisesti loppu varastosta

 • Terra Creta Extra-Neitsytoliiviöljy,SAN-alkuperäsuojattu,

  Terra Creta extra-neitsytoliiviöljy saadaan satoja vuosia vanhalta Terra Creta-perhetilalta Samarianrotkon ja Kolymvarin rannan väliseltä alueelta. Siinä on vahva, hedelmäinen aromi ja oliiviöljylle tyypillinen voimakkaan pippurinen maku. Sopii kaikkeen ruoanlaittoon, erityisesti marinadeihin ja paistamiseen.

  Pakkauskoko: 1000ml
  Lue lisää...
  16,40 €

 • Terra Creta Luomu Balsamic Cream

  Terra Cretan omalla erikoisreseptillä valmistettu aito kreetalainen luomubalsamico, joka valmistetaan luomusertifioiduista kreetalaisista rypälelajikkeista, kuten mm. Romeiko ja kotsifali. Ihanan makea ja hedelmäinen, suorastaan herkkullinen!

   

  Pakkauskoko 250ml.
  Lue lisää...
  12,95 €

  Tilapäisesti loppu varastosta

 • Terra Creta Luomu Balsamic Vinegar

  Terra Creta Luomu Balsamiviinietikka tuotetaan ammattitaidolla ja suurella sydämellä luomusertifioiduista kreetalaisista vaaleista rypälelajikkeista. Rypälelajikkeina käytetään mm. Vilanaa ja Soultania. Tämä viinietikka on salaatteihin ja ruuanlaittoon mitä loistavin tuote!

  Luonnollisen raikas maku tähän vaaleaan balsamicoon saadaan aikaan käyttämällä sitä tammitynnyreissä vähintään 10 kuukauden ajan. Rypälemehua käytetään ja tiivistetään useita kertoja hitaalla prosessilla, jotta ylimääräistä kosteutta saadaan haihdutettua pois. Koska tämä prosessi on hidas, saadaan raaka-aineista säilytettyä luonnollinen makuprofiili ja tärkeät ainesosat. Ainekset sekoitetaan keskenään ja maun annetaan kehittyä 20 päivän ajan. Tämän jälkeen tuotteeseen ei enää lisätä mitään. 

  100% luonnollinen, 100% luomuviljellyistä ainesosista. 
  Tuotettu ja pullotettu Kreetalla - osaksi terveellistä elämäntapaa.

  Lue lisää...
  11,35 €

8 tuote(tta)

/ sivu