HELIXIUM | etanavoiteet

HELIXIUM | etanavoiteet

Helixium by Skinature on ensimmäinen luomusertifioitu etanaseerumin tehoa hyödyntävä ihonhoitosarja.

Helix Aspersa uute on luonnon oma, ihosolujen uudistumisprosessia tukeva tehoeliksiiri, joka auttaa korjaamaan ja häivyttämään ihovaurioita. Se sisältää runsaasti arvokkaita ihonhoidollisia ainesosia, kuten ihoa rauhoittavaa ja pehmentävää allantoiinia, uudistavaa glykolihappoa ja tehokkaasti kosteutta sitovaa hyaluronihappoa. Lisäksi Helixium sarjassa hyödynnetään muita luonnollisia ja hoitavia ainesosia, kuten antibakteerista hopeaa sen tulehdusta ehkäisevien ominaisuuksien johdosta, sekä luomulaatuista kajottikurpitsaa sen korkean aminohappopitoisuuden vuoksi (aspartic, glutamic, alanine, arginine, cysteine, phenylanine, Glycine, tyrosine ja serine).

Luomutuotettua ja korkealaatuista

Helixiumin Etelä-Ranskan Lyonissa sijaitsevassa luomukasvattamossa etanoiden ravinto on luomua. Etanauute kerätään hellävaraisesti käsin, vahingoittamatta etanoita. Niiden luonnollista elämänrytmiä, kuten talvihorrosaikaa kunnioitetaan. Näin kerätty etanaseerumi on erittäin korkealaatuista ja ravitsevaa.

Tuotteilla on Ecocert, Cosmos Organic sertifikaatti.

Huom! Yli 50 euron arvoiset ostokset verkkokaupastamme ilman toimituskuluja.

9 tuote(tta)

/ sivu

 • Helixium Silver Crema kuorintavoide (yksittäispakkaus)

  1 arvostelu(a)

  Helixium Silver Crema kuorintavoide hemmottele ihoasi ja huomaa välittömästi kuinka se on pehmeämpi, kirkkaampi ja heleämpi. Kuori kasvojen ja kaulan iho kerran tai kahdesti viikossa ihoa uudistavalla, Helix Aspersa –etanaseerumia sisältävällä kuorintavoiteella. Seerumin allantoiini, glykolihappo, hyaluronihappo, proteoklygaani, elastiini ja kollageeni jarruttavat ikääntymisen merkkejä ja korjaavat vaurioita.

  Pakkauskoko 7ml.

  Kätevä matkapakkaus on helppo ottaa mukaan matkoille.

   

  Lue lisää...
  4,95 €

 • Helixium Cream Confort Kasvovoide

  1 arvostelu(a)

   CREME CONFORT KASVOVOIDE

  Creme Confort Kasvovoide sisältää luomutuotettua Helix Aspersa -uutetta, aminohapporikasta kajottikurpitsaa, greipin kukkavettä ja antibakteerista hopeaa ja sopii kaikille ihotyypeille. Korjaa, vahvistaa ja suojaa ihoa. Levitä aamuin ja illoin hyvin puhdistetulle iholle. Poista meikki huolellisesti Helixium -misellivedellä.

  Pakkauskoko 50ml.
  Lue lisää...
  39,80 €

 • Helixium Eye Contour Serum, Silmänympärysseerumi

  Helixium Eye Contour silmänympärysseerumi on ohuelle ja herkälle silmänympärysiholle kehitetty raikas seerumi joka suojaa ja vahvistaa solujen uusiutumista. Sisältää ainutlaatuista luomutuotettua Helix Aspersa –etanauutetta, jossa on runsaasti allantoiinia sekä glykolihappoa ja hyaluronihappoa. Lisäksi rauhoittavaa seljankukkavettä, kohottavaa kaurauutetta ja antioksidantti- ja aminohappopitoista kajottikurpitsaa. Levitä Helixium-misellivedellä puhdistetulle iholle aamuin ja illoin. Ravista ennen käyttöä.

  Pakkauskoko 10ml.
  Lue lisää...
  29,20 €

 • Helixium Intensive Serum, tehoseerumi

  Helixium Serum Intensif –Kasvoseerumi on ihoa elvyttävä tehoseerumi kasvojen ja kaulan iholle. Seerumin sisältämä allantoiini, glykolihappo, hyaluronihappo, proteoklygaani, elastiini ja kollageeni tukevat ihon kimmoisuutta, auttavat ehkäisemään aknea ja ihotulehduksia, häivyttämään arpia ja torjumaan ihon ikääntymisen ja auringon aiheuttamien vaurioiden merkkejä.

  Pakkauskoko 30ml.
  Lue lisää...
  48,90 €

 • Helixium Aqua Micellair, Misellivesi

  Helixium Aqua Miscellaire misellivesi on tuote kasvojen, kaulan ja silmänympäryksen puhdistukseen. Raikastaa ja puhdistaa ihon meikistä hellävaraisesti ilman vesihuuhtelua. Voidaan käyttää myös kasvoveden tapaan aamuin illoin. Kostuta vanulappu ja pyyhi epäpuhtaudet ja meikki iholtasi. Sisältää luomutuotettua Helix Aspersa etanaseerumia, antioksidanttista greipinkukkavettä sekä rauhoittavaa aloe veraa.

  Pakkauskoko: Riittoisa 200 ml 
  Lue lisää...
  20,80 €

 • Helixium Bio Yeux, silmänympärysvoide

  1 arvostelu(a)

  Helixium silmänympärysvoide hoitaa herkkää ihoa silmien ympärillä.  Silmänympärysvoide sisältää Helix Aspersa -etanaseerumia, joka on tunnettu ihoa hoitavista ja ikääntymiseltä suojaavista ominaisuuksista. Helixium silmänympärysvoide sisältää myös antibakteerista hopeaa ja lihaksia rentouttavaa parakrassi -kasvia. Voide on miellyttävä levittää, imeytyy hetkessä.

  Pakkauskoko: 15ml
  Lue lisää...
  29,30 €

 • Helixium Gift Box, Lahjapakkaus

  Ihonhoidon tehotuotteet kompaktissa lahjapaketissa. Intensiiviseerumi, silmänympärysvoide sekä kuorintavoide. Helix aspersa –etanaseerumin tehoaineet hoitavat ihoa ja ehkäisevät uusien ikääntymisen merkkien syntymistä. Mainio anti-aging lahja! Lue lisää...
  69,00 €

 • Helixium Silver Crema, kuorintavoide

  Helixium Silver Crema kuorintavoide hemmottelee ihoasi ja huomaat välittömästi kuinka se on pehmeämpi, kirkkaampi ja heleämpi. Kuori kasvojen ja kaulan iho kerran tai kahdesti viikossa ihoa uudistavalla, Helix Aspersa –etanaseerumia sisältävällä kuorintavoiteella. Seerumin allantoiini, glykolihappo, hyaluronihappo, proteoklygaani, elastiini ja kollageeni jarruttavat ikääntymisen merkkejä ja korjaavat vaurioita.

  Pakkauskoko 24 * 7ml. 

  Kätevä matkapakkaus on helppo ottaa mukaan matkoille.

   

  Lue lisää...
  110,00 €

 • Helixium Créme Multiefectos Kasvovoide

   CRÉME MULTIEFECTOS KASVOVOIDE

  Créme Multiefectos kasvovoide sisältää luomutuotettua Helix Aspersa -uutetta, aminohapporikasta kajottikurpitsaa, greipin kukkavettä ja antibakteerista hopeaa ja sopii kaikille ihotyypeille. Korjaa, vahvistaa ja suojaa ihoa. Levitä aamuin ja illoin hyvin puhdistetulle iholle. Poista meikki ensin huolellisesti Helixium -misellivedellä.

  Pakkauskoko 50ml.

  Lue lisää...
  39,80 €

9 tuote(tta)

/ sivu