Ecodenta Black whitening toothpaste, Musta valkaiseva hammastahna

Musta valkaiseva hiilihammastahna, jossa on mustaa hiiltä ja Teavigoa. Poistaa hampaista tehokkaasti plakkia ja tummentumia, sekä ehkäisee hammaskiven muodostumista. Musta hiili hoitaa ja valkaisee hampaita.


UUDISTUNUT KOOSTUMUS, NYT +30% ENEMMÄN HIILTÄ!


Ei sisällä fluoria. 


Pakkauskoko: 100ml
5,99 €

Toimitustavat

Postin toimitus

 6€

Nouto varastolta

 0€

Kuvaus
Yksityiskohdat

Ecodenta Black whitening toothpaste, Musta valkaiseva hammastahna

Musta valkaiseva hiilihammastahna, jossa on mustaa hiiltä ja Teavigoa. Poistaa hampaista tehokkaasti plakkia ja tummentumia, sekä ehkäisee hammaskiven muodostumista. 

Musta hiili hoitaa ja valkaisee hampaita. Teavigo (TM) ehkäisee tehokkaasti hammaskiven muodostusta ja huolehtii hampaista samalla suojaten niitä bakteereilta. Suu tuntuu pitkään raikkaalta ja puhtaalta. Suosittelemme käyttämään kuuriluontoisesti. Hammaslääkärien testaama ja Liettuan Yliopiston Terveystiedekunnan hyväksymä. Ei sisällä fluoria.

Vegaaninen.

UUDISTUNUT KOOSTUMUS, NYT +30% ENEMMÄN HIILTÄ!

Pakkauskoko: 100ml.
Ainesosat
Ainesosat

INCI

Aqua*, Glycerin*, Hydrated Silica*, Sorbitol*, Sodium Cocoyl Glutamate*, Aroma, Sodium Pyrophosphate, Charcoal Powder*, Epigallocatechin Gallate*, Mentha Arvensis (Mint) Oil*, Xanthan Gum*, Sodium Sacharin, Polyglyceryl-10 Stearate*, Polyglyceryl-10 Myristate*, Polyglycerin-10*, Sodium Dehydroacetate*, Citric Acid*. *98% ingredients of natural origin

Arvostelut
Asiakkaiden arvostelut (2)
Henkilökunnan arvio: Itsevarmuutta valkoisella hymyllä
Tuoksu
Koostumus
Toimivuus
Hinta
Suosikkini on Ecodentan musta valkaiseva hammastahna (BIOK). Valkoisempi hymy tuo itsevarmuutta ja piristystä päivään. On ihanaa, että voin huolehtia luonnosta, samalla kun huolehdin itsestäni. Jokainen meistä on ansainnut pientä hemmottelua, Kokeile sinäkin! Review by Carl / Miraz (Lähetetty 18.1.2019)
Hampaat kuntoon, mars!
Tuoksu
Koostumus
Toimivuus
Hinta
Ecodentan luonnolliset hammastahnat löysivät Mirazin valikoimiin keväällä 2017. Meidän perhe ei enää vaihtaisi niitä mihinkään muihin hammastahnoihin ja minun on todella vaikeata valita valikoimasta yhtä ainoata suosikkia. Minun suosikkejani ovat tällä hetkellä Ecodenta Black musta valkaiseva hiilihammastahna ja Ecodenta Cinnamon ruskea kanelihammastahna. Käytän aamulla valkaisevaa mustaa hiilihammastahnaa ja illalla reikiintymistä vastaan ruskeaa kanelihammastahnaa.

Black hammastahnassa musta hiili ja Teavigo™poistavat tummentumat ja muut elämän jättämät merkit hampaista ja Cinnamon puolestaan toimii reikiintymistä vastaan sisältäen hammaslääkärien suositteleman annoksen fluoria. Hammaslääkärini ja suuhygienistini ovat huomanneet selkeän eron aikaisempaan hampaistossani. Viimeksi suuhygienisti totesi, ettei tummentumia ole lainkaan ja hammaslääkäri puolestaan totesi ettei karies ja hammaskivi ole enää hampaistoni ongelma.
Review by Mirja / Miraz (Lähetetty 9.11.2018)
Kirjoita oma arvostelusi
Arvosteltava tuote: Ecodenta Black whitening toothpaste, Musta valkaiseva hammastahna
Miten arvioisit tämän tuotteen? *
  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Tuoksu
Koostumus
Toimivuus
Hinta
Asiasanat
Asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.