Cultivator's Hair Colour Henna, Hiusväri

Cultivator's Henna on Puhdasta hennaa, puhdasta punaista! Käytä perinteistä, puhdasta hennaa, kun haluat vivahteikkaan ja intensiivisen oranssinpunaisen sävyn. Sädehtivä kiilto ja eloisa lopputulos ovat jokaisen punapään unelma. Hoitava aloe vera pitää huolen, että hiuksista tulee loistavan pehmeät käsittelyn jälkeen. Cassiaa, hennaa ja indigoa voi sekoitella keskenään.


Pakkauskoko: 100g
16,90 €

Toimitustavat

Postin toimitus

 6€

Nouto varastolta

 0€

Kuvaus
Yksityiskohdat

Cultivator's Hair Colour Red, Hiusväri

Puhdasta hennaa, puhdasta punaista! Käytä puhdasta, laadukasta hennaa, kun haluat vivahteikkaan ja intensiivisen oranssinpunaisen sävyn. Sädehtivä kiilto ja eloisa lopputulos ovat jokaisen punapään unelma. Aloe vera pitää huolen hiusten kiillosta.

Cultivator’s hiusvärit ovat täysin luonnolliset ja valmistetaan ainoastaan luomusertifioiduista kasvisperäisistä ainesosista kuten henna, indigo, aloe vera, kamomilla, eukalyptus, kurkuma, punajuuri, hibiskus jne. 

Kasvisainesosat tervehdyttävät hiuksia. Kamomilla esimerkiksi ehkäisee ärsytystä, henna ja aloe vera hoitavat hiuksia ja parantavat niiden rakennetta ja väritulosta.

Cultivator’s Herba Hair Colors kasvivärisarjan raaka-aineet ovat 100 % luomuviljeltyjä kasveja, joilla on paljon hiusta vahvistavia ja hoitavia ominaisuuksia. Kasvivärit ovat turvallisia ja antavat vivahteikkaan, kauniin sävyn lisäksi hiukseen upean kiillon. Kasvivärimme sisältävät aloe veraa, joka hoitaa hiusta ja jättää hiuksista pehmeät ja paksun tuntuiset. Camomilla rahoittaa päänahkaa, ja saa hiuksista entistä pehmeämmät. Cultivator’sin kasvivärit ovat valmistettu erittäin laadukkaista luomukasveista, joka tekee värisävyistä intensiivisempiä. Näin ollen myös värjäyksen aikana kasvivärin hoitavuus on tehokkaampaa! Cultivator’s Herbal Haircolor sarjan kasviväreillä on hyvä peittokyky ja värinkesto. Sävyt eivät ole kestovärejä vaan lähtevät asteittain hiuksista pesujen myötä. Pysyvyys on kuitenkin monen seikan summa ja parhaimmillaan kasvivärien pysyvyys on lähes kestovärin luokkaa. Cultivator’sin sävyvalikoimassa on 20 valmista värisekoitusta luonnollisista vaaleista, hehkuviin punaisiin, täyteläisiin ruskeisiin ja mustaan. Lopulliseen värin lopputulokseen vaikuttaa hiusten oma väri, aiemmat kemialliset käsittelyt, värjäyksen vaikutusaika, sekä värjäyksessä käytetty lämpötila. Värjäyksen jälkeen väri syvenee vielä seuraavat n. 48h. Kasviväri ei läpivärjää hiusta vaan lopputulos syntyy hiuksen pinnalla. Tästä syystä hiusten oma pohjaväri vaikuttaa lopputulokseen niin, että omien hiusten eri vivahteet toistuvat myös värjätyssä hiuksessa. Kasvivärit eivät sisällä hapetteita, joten ne eivät vaalenna hiusta. Sen sijaan kasviväreillä on mahdollista kirkastaa omaa, vaaleaa sävyä, häivyttää tyvikasvua ja tuoda vaaleaan hiukseen uutta sävyä.

Cultivator’s Organic -hiusvärit ovat turvallisia, luonnollisista kasvisperäisistä raaka-aineista valmistettuja vesiliukoisia hiusvärejä. Ne eivät vaalenna hiusten omaa sävyä koska tuotteet eivät sisällä peroksidia eikä muita synteettisiä ainesosia. Ei sisällä myöskään ammoniakkia, raskasmetalleja, PPD:tä, parabeeneja, resorsinolia, geenimuunneltuja ainesosia tai muita luonnolle ja ympäristölle haitallisia ainesosia. Tuotepakkaus sisältää: 4 annospussia, värjäysmyssyn ja värjäyshansikkaat. 1 annospussi riittää lyhyille hiuksille, 2 keskipitkille hiuksille, 3 pitkille hiuksille ja 4 erityisen pitkille hiuksille. 

Tuotteet ovat 100%:sti kasvipohjaisia ja niiden valmistuksen hiilijalanjälki on 0.

KOKEILE AINA ENSIN VÄRIÄ PIENEEN HIUSSUORTUVAAN ENNEN VARSINAISTA VÄRJÄYSKERTAA! Näin saat halutun lopputuloksen.

·100% sertifioituja luomuvalmistusaineita omilta valvotuilta viljelmiltä
·Tuotteissa ei ole käytetty eivätkä ne sisällä: kemikaaleja, peroksideja, ammoniakkia, raskasmetalleja, PPD:tä, parabeeneja, resorsinolia tai GMO –ainesosia.
·Tuotteita ei ole testattu elämillä
·Tuotteet on testattu dermatologisesti Euroopassa
·100% luonnollinen tuote
·Tuote on valmistettu ja pakattu ympäristöä suojellen ja kestävää kehitystä noudattaen kierrättämällä, säästäen maaperää ja vettä sekä käyttämällä aurinkoenergiaa ja senhiilijalanjälki on 0.
 
Pakkauskoko: 100g

INGREDIENTS (INCI List):


Lawsonia inermis (Henna) Powder*
Aloe barbadensis (Aloe Vera) Powder*

*Ingredients from organic farming

Ainesosat
Ainesosat

INGREDIENTS (INCI List):

Lawsonia inermis (Henna) Powder*
Aloe barbadensis (Aloe Vera) Powder*

*Ingredients from organic farming

Arvostelut
Asiakkaiden arvostelut (2)
Henkilökunnan arvio: Hoitoa ja väriä hiuksille
Tuoksu
Koostumus
Toimivuus
Hinta
Vuodesta toiseen suosikkituotteenani jatkaa ylivoimaisesti Cultivator’sin kasvivärit. Värien lopputulos on aivan omaa luokkaansa, hiukset todella paksuuntuvat, tervehtyvät ja niihin syntyy mieletön kiilto! Olen nyt äitiyslomalla ja imetän lastani. Imetyksen aiheuttama hormonitoiminnan muutos saa useilla naisilla hiukset katkeilemaan ja irtoamaan. Minulla näin ei ole käynyt, ja uskallan väittää että se on Cultivator’sin ansiota, sillä jokainen värjäyskerta hoitaa ja paksuunnuttaa hiusta.
Review by Tiia Maria / Miraz (Lähetetty 18.1.2019)
Kaunis hiusväri hoitamalla ja luonnollisesti
Tuoksu
Koostumus
Toimivuus
Hinta
Kasvivärjäys tuli tutuksi ja osaksi kauneudenhoitorutiiniani jo pari vuotta ennen kuin löysin Cultivator’sin kasvivärit. Vuonna 2016 keväällä kun testasin ensimmäisen kerran Cultivatorseja, koko kasvivärjäysmaailmani muuttui täysin! Cultivatorsin kasvivärit ovat perinteisiin kasviväreihin verrattuna huomattavasti helpompia levittää (koska sisältävät aloe veraa), ne ovat neutraalimman tuoksuisia, vaikutusaika paljon lyhyempi, pakkaus on erittäin riittoisa, värit ovat helppokäyttöisiä ja mikä kaikkein tärkeintä: värien lopputulos on aivan omaa luokkaansa, hiukset todella paksuuntuvat, tervehtyvät ja niihin syntyy mieletön kiilto! Kyllä se vähän niin on, että kun kerran kokeilee Cultivator’sin värjeä, ei enää muihin ole paluuta.

Tiesitkö, että Cultivator’s kasvattaa myös itse kasvit värejä varten? Heillä on omat luomuviljelmät, joten laadunvalvonta on heidän käsissään; aina siemenestä valmiiseen pakettiin! Kuinka huikeaa!
Review by Tiia / Miraz (Lähetetty 9.11.2018)
Kirjoita oma arvostelusi
Arvosteltava tuote: Cultivator's Hair Colour Henna, Hiusväri
Miten arvioisit tämän tuotteen? *
  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Tuoksu
Koostumus
Toimivuus
Hinta
Asiasanat
Asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.