Terra Creta voita matka Kreetalle kilpailu

 

Oletko koskaan käynyt Kreetalla? Onko aurinko hyväillyt mieltäsi ja lämmittänyt Suomen viimassa kohmettunutta kehoasi samalla kun välimerellinen raikas tuulahdus hyväilee kasvojasi? Entäpä maistanut perinteikästä, mutta aina niin herkullisen tuoreista ja mehukkaista raaka-aineista valmistettua kreikkalaista salaattia sen autenttisessa ympäristössään? :)

 

Jes, haluan suoraan kilpailuohjeisiin!

 

Oliiviviljelmät Kreetalla

 

Kreetan iltamaisema

 

Entä oletko osallistunut oliiviöljy-tastingiin, jossa maisteltavana on tuoretta, hetki sitten uutettua maailman kuulua kreetalaista kultaa? Entä oletko vieraillut aidolla luomu oliivien viljelmillä ja koskettanut ikiaikaisia oliivipuita, jotka jo pelkällä läsnäolollaan voimaannuttavat? Entä oletko tavannut viljelijöitä joille laadukkaan ja puhtaan luomu oliiviöljyn valmistus on sydämen asia?

 

Oliivien sadonkorjuu 

 

Meillä on sinulle loistavia uutisia; Voit osallistua kilpailuun, jonka voittajalle ja hänen matkakumppanilleen on luvassa muun muassa näitä lumoavia kokemuksia!

 

Vanha oliivipuu Terra Cretan viljelmillä

 

Kreetalla vietetään sadonkorjuun juhla-aikaa, jonka kunniaksi olemme luoneet kaikille laadukkaan oliiviöljyn ystäville kilpailun, jossa voi voittaa kahden hengen matkan aurinkoiselle Kreetan saarelle ja Terra Creta oliiviöljyjen alkulähteille.

 

Osallistuminen on helppoa, haluamme vain tietää sinun tapasi käyttää oliiviöljyä ja mistä olet ostanut oman Terra Creta pullosi. Tässä vielä ohjeet ja tiedot kilpailusta: 

Kilpailun palkinto:

Voittajalle on luvassa kahden hengen viikon matka Kreetalle

Matka sisältää:

Lennot Kreetalle

Majoituksen viiden tähden hotellissa

Retki Terra Cretan alkulähteille

 

Kilpailun osallistumisohjeet:

Kerro meille Facebookissa, Instagramissa, sähköpostitse tai tämän postauksen kommenttikenttään mistä ostit Terra Creta oliiviöljysi ja miten käytät sitä ruoanlaitossa.

 

Kilpailun säännöt: 

Kisan voittajalle luovutetaan palkinto Terra Creta oliiviöljyn ostokuittia vastaan

Palkinto arvotaan kaikkien osallistujien kesken huhtikuussa 2018 (30.4.2018) ja voittajalle ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse.

Osallistujan on oltava 18 vuotta täyttänyt ja Suomessa vakituisesti asuva henkilö.

 

Kilpailun tunnistaa pullosta löytyvästä kaulurista

(Kilpailu koskee kaikkia Terra Creta oliiviöljyjä, myös ilman kauluria ostettuja)

Voita matka Kreetalle kilpailu

 

Terra Creta Video 

Alla olevalla videolla voit fiilistellä hieman Kreetan maisemia ja aloittaa tutustumisen ehkäpä juuri sinun tulevaan matkakohteeseen!

  

Oliiviöljyn historiaan voit tutustua täällä

 Terra Creta oliiviöljyihin pääset tutustumaan tästä

 

 

Onnea kilpailuun!