Meidän pieni perheemme elää tällä hetkellä Gran Canarialla elämänvaihetta, jossa saamme ladattua akkuja aivan eri tavalla kuin pystyisimme tavanomaisessa kiireisessä arjessamme Suomessa. Olemme pystyneet työnteon kautta mahdollistamaan elämäntilanteen, jossa meillä on töiden lisäksi aikaa myös omalle hyvinvoinnille ja stressittömyydelle. Arkipäivämme ovatkin nykyisin hyvin ulkoilma- ja urheilupainotteisia. Lisäksi on nautinnollista, ettei meidän tarvitse niinkään välittää missä vaatteissa sitä kulkee tai onko suolainen tukka kammattu vai ei. On ollut ihana laittaa aikaa omaan hyvinvointiin.

 

 

 

Vaikka nykyinen elämäntilanteemme olisikin väliaikainen, jää meille tästä elämänvaiheesta pankkiin paljon kokemuksia - sekä opittuja tapoja koko loppuelämäksi. Varmaa on ainakin se, että oman hyvinvoinnin etusijalle asettaminen tulee olemaan osa arkeamme aina. Koko kehon hyvinvoinnin saavuttamisessa vartalon ihonhoito näyttelee meille suurta osuutta. Nyt meillä on testissä ihanat vartalonhoito tuotteet Joikilta. Joikin tuotteet ovat 100 %:sta luonnonkosmetiikkaa ja sopivat aktiiviseen arkeemme täydellisesti.

 

 

 

Surffin, joogan ja muun urheilun takia ihoa kastellaan ja pestään useasti päivässä, mikä on varsin kuluttavaa. Ihon kosteutus ja kuorinta onkin erityisen tärkeää. Joikin ihanan tuoksuiset vartaloöljyt kosteuttavat tehokkaasti. Ne on nopea suihkuttaa ja levittää iholle sekä ne imeytyvät nopeasti. Itse tykkään levittää öljyn suihkun jälkeen aavistuksen kostealle iholle ja antaa öljyn imeytyä vartalolle rauhassa ennen vaatteiden pukemista.

 

 

 

Meidän päivittäisessä arjessamme käytetään paljon aurinkosuoja-aineita ja tuntuu siltä, että kunnon kuorinta on ainoa tapa syväpuhdistaa iho kunnolla. Ihon kuorin kerran viikossa. Joikin vartalonkuorinnat sisältävät sekä sokeria että merisuolaa, jotka kuorivat tehokkaasti kuolleen ihosolun ja kirkastavat näkyvästi ihoa.

 

 

 

Kaunista päivetystä kaipaaville pieni vinkki: Joikilta löytyy kattavasta vartalonhoito tuotesarjasta ihanan kevyt, kaunista kuultoa antava vartaloöljy. Suihkutettävä öljy sisältää porkkanaa ja ei siis ole itseruskettava vaan antaa nopean päivettyneen lopputuloksen, jonka voi päivän päätteeksi huuhtoa suihkussa. Vastaavia tuotteita on ollut aikaisemmin useita markkinoilla ja usein levityksen lopputulos on omaan makuuni turhan glitterinen. Joikin öljy sen sijaan jättää mielestäni luonnollisen ja hyvin arkeen sopivan päivetyksen.

 

 

 

Olemme olleet hyvin tyytyväisiä Joikin tuotteisiin ja ne kulkevat mukanamme matkatavaroissamme minne ikinä matkallamme päädymmekään. Mikäli haluat seurata seikkailumme, löydät meidän matkatarinamme Instagramista (https://www.instagram.com/milosurftravels/?hl=en).

 

-Liisi