P'ure Papayacare ihonhoitosarja fermentoidusta Papayasta

 

Mirazin piristävä uutuussarja PURE Papayacare pitää sisällään kolme ihon pehmeäksi ja elinvoimaiseksi palauttavaa monitoimivoidetta; vedetön Papaya Ointment balsamivoide, hengitysteitä avaava ja eukalyptusta sisältävä Vapour Balm, sekä vegaaninen Renew kosteusvoide. Sarjan tähtiainesosa, värikäs papaija on käsitelty luonnollisesti fermentoimalla, jonka ansiosta se on erityisen hellävarainen iholle.

Moneen tarpeeseen sopivat voiteet on tarkoitettu koko perheelle. Ne ovat tehokas apu ihottumiin, ihoärsytyksiin, tatuoidulle iholle, pieniin haavaumiin ja palovammoihin, hyttysen puremiin, raskausarpiin ja vaippaihottumaan. Sipaise voidetta rohtuneille huulille, kuiville kyynärpäille tai sinne missä ihosi tarvitsee elvytystä! Raikas Vapour Balm on lisäksi virkistävä kumppani matkoilla.  

Australian auringon alla, Queenslandin trooppisessa Itä- ja koillisosassa kypsyneet papaijan hedelmät tarjoavat lähteen ihoa uudistavalle ja hoitavalle papaiini-entsyymille, sekä annokselle vapaita radikaaleja vastaan taistelevia ja ihon ennenaikaista vanhenemista hillitseviä antioksidantteja. Hedelmästä käytetään sen kaikkia osia; kuorta, itse hedelmää ja sen siemeniä. Sertifioiduista PURE Papayacare monitoimivoiteista ei löydy iholle tarpeettomia ainesosia, kuten palmu- tai mineraaliöljyjä, petrokemikaaleja tai parabeeneja. Sen sijaan kosteutusta tuovat makadamiaöljy, jojoba ja karitevoi, sekä muut tehoaineet papaijan ohella.

 

 

Tutustu all you need -sarjan kolmeen tuotteeseen ja niiden erilaisiin käyttötarkoituksiin tarkemmin ja pidä tuubi aina ulottuvillasi

 

Pure Papaya Ointment suojaa ja rauhoittaa ihoa

P'ure Papaya Care, Ointment:

Vedetön ja ravitseva tehovoide on ideaali vahingoittuneelle ja ärtyneelle iholle sekä pienien haavojen hoitoon. Voiteen papaija sisältää runsaasti C-vitamiinia ja ihoa uudistavia entsyymejä. Makadamia- ja jojobaöljy kosteuttavat pitkäkestoisesti kuivaa, ärtynyttä ja kutisevaa ihoa. Sheavoi kosteuttaa tehokkaasti, suojaa, rauhoittaa ja sisältää paljon A-vitamiinia. Kehäkukan antibakteerinen vaikutus helpottaa ärsytystä ja tukee ihon paranemista.

Käyttöohjeet: Levitä paikallisesti tarpeen mukaan.

Voide sopii erityisesti:

•Kuiville, ärtyneille ihoalueille
•Rohtuneille huulille
•Vaippaihottumaan, maitorupeen ja imettämisestä ärtyneille nänneille
•Laserhoidon ja tatuoinnin jälkihoitoon
•Haavojen hoitoon
•Pakkasvoiteeksi

 

Voide lapsen iholle

Puhtaista ja turvallisista ainesosista koostuvaa voidetta voidaan käyttää vauvojen ja pienten lasten ihonhoitoon.

Tuotteessa ei ole käytetty palmu-tai mineraaliöljyjä. Se on myöskin parabeniton ja petrokemikaaliton.

VOIT TILATA OMAN VOITEESI TÄÄLTÄ 

 

P'ure Papaya Vapour Balm avaa hengitystä ja rauhoittaa

 

P'ure Papaya Care, Vapour Balm:

Luonnollinen yhdistelmä eteerisiä öljyjä rauhoittaa, lämmittää ja avaa hengitysteitä. Helpottaa tukkoisen nenän avautumista. Entsyymipitoisen papaijan lisäksi voide sisältää antibakteerista, hengitysteitä avaavaa eukalyptusta, tuoksullaan rauhoittavaa ja rentouttavaa sitruunamyrttiä sekä rentouttavaa ja hellävaraista rosalina-öljyä.

Käyttöohjeet: Levitä kevyesti hieroen esim. rintaan tai selkään tarpeen mukaan

Voide sopii erityisesti:

  • Flunssan oireiden helpottamiseen: voiteesta vapautuu ruumiinlämmössä hengitysteitä avaavia höyryjä. Voidetta voi hieroa rintaan ja selkään: verenkierto vilkastuu ja tuo lämmön tunteen iholle.
  • Hengitysteiden avaamiseen (voidaan käyttää myös höyryhengityksessä)
  • Matkustamiseen
  • Soveltuu aikuisille ja yli 12-kk lapsille

VOIT TILATA OMAN VOITEESI TÄÄLTÄ 

 

P'ure Papaya Renew sopii herkälle ja kuivalle iholle

 

P'ure Papaya Care, Renew:

Nopeasti imeytyvä, vegaaninen kosteusvoide on kehitetty edesauttamaan näkyvän arpikudoksen ja raskausarpien vaalenemista, sekä kosteuttamaan kuivaa ja herkkää ihoa. Luonnolliset ainesosat imeytyvät ihoon rauhoittaen tulehdusta, stimuloiden kollageenintuotantoa ja tukien ihon uudistumista.

Voide sisältää mm. Gotu kolaa, joka on Aasiasta kotoisin oleva ruohovartinen kasvi, jota on laajalla alueella käytetty lääkekasvina. Se parantaa ihon omaa kollageenin tuotantoa. Hyvä kollageenin tuotanto vähentää arpien muodostusta ja pitää ihon nuorekkaampana!

Voide raskausarville

Voide sopii erityisesti ehkäisemään raskaus-arpia .  Voidaan käyttää myös kasvoille.

Käyttöohjeet: Levitä iholle 2-3 kertaa vuorokaudessa pyörivin liikkein. Parhaimman lopputuloksen saavuttamiseksi levitä heti suihkun jälkeen. Jatka käyttöä vähintään 3 viikon ajan.

 

VOIT TILATA OMAN VOITEESI TÄÄLTÄ 

 

 

 P'ure Papayacare ihonhoitosarja fermentoidusta Papayasta

P'ure Papayacare on sarja, jossa aidosta Papaijasta on hyödynnetty muutakin kuin kuva.

 

 P’URE Papaya Care on NaTrue -serftifioitua kosmetiikkaa. Ei parabeenejä, -mineraaliöljyjä, alkoholia, hajusteita, kemikaaleja, sulfaatteja, vettä tai väriaineita!