Kun vuosi lähenee loppuaan, on jokaisen hyvä pysähtyä muistelemaan kuluneen vuoden kohokohtia. Näin mekin olemme joka vuosi toimineet oman tiimimme kesken, mutta tänä vuonna ajattelimme raottaa hieman teillekin tiimimme mietteitä. Tuumasta toimeen: kokosimme mirazilaisten vuoden lempparituotteet yhteen, jotta sinun olisi helppo tehdä loppuvuoden suosikki-hankinnat, vieläpä mukavalla tarjoushinnalla -20% koko loppuvuoden ajan! (tarjous voimassa 31.12.2017 asti)

 

Glitteriä ja kimallusta poskipäille hohdepuuterilla

ZUII ORGANIC – HOHDEPUUTERIT

Hohda elegantisti, säkenöi sisältä ja ulkoa

Onko ihan pakko valita vain yksi tuote!? Jo ihan ensimmäisellä kerralla, kun tutustuin Australiaiseen luomukosmetiikka Zuii Organic sarjaan, silmiini pisti hohdepuuterit, puhumattakaan raaka-aineista eli kukkien terälehdistä, miten ihmeessä kukkien terälehdistä voi tulla jotain näin kaunista!

Hohdepuuteri ei vain ole osoittautunut säkenöiväksi highlighter tuotteeksi vaan "go-to 3 in 1" aarteeksi kiireisiin aamuihini. Kyseinen tuote ei vain ole ainutlaatuinen, kuultava highligher vaan se toimii myös erinomaisesti luomivärinä, poskipunana (sävyissä melon, peach ja rasberry), ja olenpa sipaissut tätä myös huulipunan päälle tuomaan loistoa. Hohdepuuteri toimii niin kuivalla kuin kostealla siveltimellä antaen metallista kiiltoa luomivärinä tai huulilla huulikiillon kanssa

- Meikkikonsulentti Anna-Reetta 28v.

 

 

JOIK – CITRUS & BERGAMOT BODY OIL

Talven tehokosteuttaja

Joikin Citrus & Bergamot Body Butter tuoksuu ihanan piristävälle. Vartalovoi imeytyy iholleni salamannopeasti jättäen ihanan pehmeän tunteen, lisäksi se on super-riittoisa! Voiteella on erittäin hyvä hinta-laatusuhde ja se on todellinen kuivan talvi-ihoni pelastaja! :) 

- Meikkikonsulentti Sonja 26v.

 

 

 

HELIXIUM SILVER CREMA HOPEAKUORINTAVOIDE

Kuorintavoiteiden kuningatar

Helixium Silver Crema on aivan ihana etanaseerumin tehoa hyödyntävä kuorintavoide kasvoille. Kuorinnalla on useita välittömiä, positiivisia vaikutuksia; kuorinnalla kuolleet solut irtoavat, ihon väri kirkastuu ja paranee, pinta silottuu ja iho tuntuu välittömästi pehmeämmältä. Kuorinnan jälkeen muut ihonhoitotuotteet imeytyvät paremmin ja meikki levittyy iholle kauniimmin ja kestää pitempään.

Säännöllisesti käytettynä, itse käytän kerran viikossa, olen huomannut myös pitempi aikaisia vaikutuksia; ryppyisyys vähenee (ainakin omasta mielestäni) ihon pehmetessä ja epätasaisuus vähenee.

Muutaman vuoden työstämisen jälkeen olen saanut hyvällä menestyksellä avomieheni myös käyttämään hopeakuorintavoidetta. Hänellä on erityisen rasvainen iho. Nyt ei ole enää ongelmaa miten säilyttää riittoisasta sachetista pohjalle jäävä tuote.

- Tilaus- ja laskutuskoordinaattori, Helmi 54v

 

HELIXIUM BIO YEUX, SILMÄNYMPÄRYSVOIDE

Ikääntyvän ihon must-have tuote

Tuote kosteuttaa ihanasti herkkää silmänympärysihoani! Voide on unelmankevyttä, mutta tehokasta - se imeytyy ihollani todella nopeasti, jonka ansiosta käytän voidetta niin aamulla kuin illallakin. Iso suositus, Helixium Silmänympärysvoide on etenkin ikääntyvälle iholle huipputuote!

- Osto-ja logistiikkapäällikkö Liisa, 52v.

 

Cultivator's hiusvärit

 

CULTIVATOR’S ORGANIC HERBAL HAIR COLOR

Kaunis hiusväri hoitamalla ja luonnollisesti

Kasvivärjäys tuli tutuksi ja osaksi kauneudenhoitorutiiniani jo pari vuotta ennen kuin löysin Cultivator’sin kasvivärit. Vuonna 2016 keväällä kun testasin ensimmäisen kerran Cultivatorseja, koko kasvivärjäysmaailmani muuttui täysin! Cultivatorsin kasvivärit ovat perinteisiin kasviväreihin verrattuna huomattavasti helpompia levittää (koska sisältävät aloe veraa), ne ovat neutraalimman tuoksuisia, vaikutusaika paljon lyhyempi, pakkaus on erittäin riittoisa, värit ovat helppokäyttöisiä ja mikä kaikkein tärkeintä: värien lopputulos on aivan omaa luokkaansa, hiukset todella paksuuntuvat, tervehtyvät ja niihin syntyy mieletön kiilto! Kyllä se vähän niin on, että kun kerran kokeilee Cultivator’sin värjeä, ei enää muihin ole paluuta.

Tiesitkö, että Cultivator’s kasvattaa myös itse kasvit värejä varten? Heillä on omat luomuviljelmät, joten laadunvalvonta on heidän käsissään; aina siemenestä valmiiseen pakettiin! Kuinka huikeaa!

- Myyntipäällikkö Tiia Maria 26v. 

 

Itseruskettava kasvovesi

 

ECO BY SONYA – FACE TAN WATER

Aito ja uskottava hehkuva rusketus

Vuoden suosikkituotteeni rakkaan Zuii-meikkiarsenaalini ohella on Eco by Sonyan Face Tan Water itseruskettava kasvovesi. En rusketu luonnostaan lainkaan ja jos käytän itseruskettavia haluan lopputuloksesta uskottavan. EBS kasvovesi on universumin helpoin levittää, apteekkihenkeä huokuva pullo on kaunis, sisältö super riittoisa ja lopputulos säädeltävissä arjen kauneutta kohottavasta hehkusta selkeään päivetykseen. Käytän kasvovettä ympäri vuoden ja tulevalla talvilomamatkalla koko Eco by Sonya tuoteperhe on erityisen loistava matkakumppani.

- Markkinointipäällikkö Tiia-Emilia 30v.

 

Luonnolliset Ecodenta hammastahnat

 

ECODENTA HAMMASTAHNAT

Hampaat kuntoon, mars!

Ecodentan luonnolliset hammastahnat löysivät Mirazin valikoimiin keväällä 2017. Meidän perhe ei enää vaihtaisi niitä mihinkään muihin hammastahnoihin ja minun on todella vaikeata valita valikoimasta yhtä ainoata suosikkia. Minun suosikkejani ovat tällä hetkellä  Ecodenta Black musta valkaiseva hiilihammastahna ja Ecodenta Cinnamon ruskea kanelihammastahna.  Käytän aamulla valkaisevaa mustaa hiilihammastahnaa ja illalla reikiintymistä vastaan ruskeaa kanelihammastahnaa. 

Black hammastahnassa musta hiili ja Teavigo™poistavat tummentumat ja muut elämän jättämät merkit hampaista ja Cinnamon puolestaan toimii reikiintymistä vastaan sisältäen hammaslääkärien suositteleman annoksen fluoria. Hammaslääkärini ja suuhygienistini ovat huomanneet selkeän eron aikaisempaan hampaistossani. Viimeksi suuhygienisti totesi, ettei tummentumia ole lainkaan ja hammaslääkäri puolestaan totesi ettei karies ja hammaskivi ole enää hampaistoni ongelma. 

- Toimitusjohtaja Mirja 59v.

 

Luomusertifioidut huulimeikit

 

ZUII ORGANIC – HUULIMEIKIT

Huulipunilla hoitavuutta

Suosikkituotteitani Mirazin valikoimasta ovat Zuiin huulituotteet, sillä niistä löydän hyvän vaihtoehdon arjen jokaiseen tilanteeseen. Halutessani huolettoman sekä helppokäyttöisen punan huulilleni, valitsen jonkun SheerLipsin sähäköistä sävyistä. Jos mieleni tekee jotain hieman kosteuttavampaa ja täyteläisempää, on valintani Classic Lipstickit. Joskus lisään peruspunan päälle hehkua tuomaan ripauksen Zuiin huulikiiltoa.

Juhlakauden luottotuotteeni ovat sarjan nestemäiset huulipunat Satin Lip Colourit, joiden värikylläisyyden seurana tulee ihanan herkullinen kiilto huulilleni. Nam!

- Toimituskoordinaattori Tiina 55v. 

 

Huippulaadukkaat Luomu oliiviöljyt

 

TERRA CRETA EXTRA-NEITSYTOLIIVIÖLJYT

Ihminen tarvitsee hyviä rasvoja!

Terra Cretan oliiviöljyt valikoituvat suosikeiksini, koska ne muodostavat lähes kaiken ruoanlaittoni perustan ja niistä saa hyviä rasvoja päivittäiseen tarpeeseen. Jopa aamuisin nautittu rasvakahvi saa usein tilkan oliiviöljyä muiden rasvojen seuraksi. Arkena kun aika saattaa olla kortilla ja haluaisi kuitenkin syödä terveellisesti, tulee valmistettua jotain suhteellisen vaivatonta ruokaa. Terra Cretan oliiviöljyssä, yrttien ja muiden mausteiden kanssa marinoidut uunikasvikset ovatkin sen vuoksi usein lisukkeena oli sitten pääraaka-aineena lihaa, kanaa tai kalaa. Uunikasviksia kun valmistaa kerralla isomman satsin useammaksi päiväksi, voi annoksia varioida sitten pääraaka-aineella ja muilla lisukkeilla mielensä mukaan. Kohta kaksi vuotta täyttävä poikammekin popsii niitä tyytyväisenä kun ne tarttuvat helposti haarukkaan! (...tai sormiin)  

 

- Varatoimitusjohtaja Timo 29v.