Milo's surf trvels blogi

 

Asumme mieheni ja kahden koiramme kanssa toista talvea Gran Canarialla. Täällä paikallinen ilmasto on vuoden ympäri lämmin ja aurinkoinen, mikä asettaa omat haasteensa meikkaamiselle. Meikkaaminen auringon alla kyllä onnistuu - kunhan tuotteet ja tavat ovat oikeat.

 

Gran Canarialla ilmasto on hyvin erilainen muihin Euroopan maihin verrattuna. Saaren etelä-osissa sataa keskimäärin seitsemänä päivänä vuodessa ja lämpötilat ovat ympärivuotisesti yli 20 astetta, kesäkuukausina yli 30 astetta. Auringon ja meriveden lisäksi kova tuuli, satunnaiset hiekkamyrskyt sekä kuiva ilma laittavat ihon jo lähtökohtaisesti kovalle koetukselle.

 

Arkenamme päiväohjelmamme täyttää monipuolinen liikunta, jooga, uinti ja surffaus. Vietämme paljon aikaa auringossa ja iho hikoilee moneen kertaan päivän aikana. Ihoni on herkkä ja meikkaaminen auringossa tuntuu usein turhalta. Välillä on kuitenkin kivaa meikata ja niinä hetkinä haluan varmistua siitä, että kosmetiikka on luonnollista ja tuotteet huomioivat ihoni hyvinvoinnin parhaalla mahdollisella tavalla.

 

 Herkän ihon meikki luonnonkosmetiikalla

 

Siirryin kolme vuotta sitten luonnonkosmetiikkaan. Sittemmin löysin myös Australialaisen Zuii Organicin luomusertifioidun meikkisarjan. Zuii Organic on 100-prosenttisesti sertifioitu luonnonkosmetiikkasarja, mikä tarkoittaa, että tuotteissa ei käytetä vahvoja tai haitallisia kemikaaleja, lisäaineita tai täyteaineita. Meikkisarjan alkuperämaan ilmasto-olosuhteet ovat monelta osin vastaavat kuin nykyisen kotisaaremme. Tämä luo luottamusta siihen, että myös auringossakin voi meikata - kunhan tuotteet ovat oikeat.

 

 Kevyt ja luonnollinen meikki päivettyneelle iholle

 

Kaiken kaikkiaan tykkään meikata aurinkoisissa kohteissa hyvin kevyesti luonnollista lopputulosta tavoitellen. Olen aina aikaisemminkin aurinkolomalle suunnatessani keventänyt meikkipussia huomattavasti arkeen verrattuna. Huolitellun, raikkaan lookin saa aikaan päivettyneelle iholle hyvin helposti. Kevyt suojaava meikkipohja, poskipuna ja väri huuliin riittää. Yksi tuotesarjan lempituotteitani onkin Zuii Organicin meikkipuuteri, joka luo ihanan ohuen mattapinnan ja joka pysyy koko päivän kasvoilla paakkuuntumatta. Jo pelkkä meikkipohja riittää suojaamaan ja tuomaan raikkaan, huolitellun ilmeen kasvoille.

 

 Kevyt meikkipohja, poskipuna ja huulipuna riittää

 

Käythän osallistumassa Instagram-sivullamme (@milosurftravels) kilpailuun, jossa voit voittaa ihanan Zuii Organic –meikkipaketin!

 

Voita luonnonkosmetiikan meikkipaketti

 

 

-Liisi

 @milosurftravels