Edullinen luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja


Vuoden 2017 lopulla lanseerattu baltialainen ihonhoitosarja Margarita Eco on nyt saatavilla Suomessa! Sarjan valmistajana toimii tunnettu, pitkän linjan kosmetiikkayritys BIOK Laboratorija, jonka valmistamia ovat mm. huippusuosioon nousseet Ecodenta-hammastahnat (VINKKI: jos et ole vielä kuullut Ecodentoista, testaa vaikkapa Mustaa valkaisevaa hiilihammastahnaa!).

 

Aurinkoa ja energiaa purkitettuna                           

Raikkaan tuoksuinen ja kukkarollekin käypä sarja on suunniteltu mutkattomaan, jokapäiväiseen kasvojen ihon hoitoon. Sarjan tuotteet ovat ihanteellisia kosteuden palauttamiseen ja ylläpitämiseen, sekä kylmän, viiman ja säätilanvaihteluiden aiheuttamaan punoituksen taltuttamiseen. Hipiää ravitsevien tuotteiden raaka-aineista vähintään 95% on luonnollista alkuperää ja sarja onkin Ecocertifioitu (Cosmos Natural). Pirteän väriset pakkaukset tuovat vuoden jokaisena päivänä kevään kylpyhuoneeseesi ja auringon kasvoillesi vuorokaudenaikaan katsomatta! Kaikissa tuotteissa tehoaineina toimivat ihoa hellivät kauramaito ja kehäkukkauute, jotka sopivat herkimmällekin iholle. Sarja on kehitetty erityisesti nuoren ihon ravitsemiseen, mutta käy kaiken ikäisille. Kaikki sarjan tuotteet ovat dermatologisesti testattu.
 

Aurinkoa ja energiaa ihonhoitosarjasta

 

Tiesitkö tämän?

Kauramaito:

- suojaa ihoa
- auttaa ihoa säilyttämään kosteuden
- vähentää punoitusta

Kehäkukkauute:

- rauhoittaa herkkää ihoa
- lievittää ärsytystä

 

Pikaopas kasvovoiteen valintaan:

 Luonnonkosmetiikan kasvovoide kuivalle ja herkälle iholle

 

Kuiva tai herkkä iho:

Tuntuuko sinusta siltä, että ihosi kaipaa erityishuomiota vuodenajasta riippumatta? Valitse ravitseva herkän ja kuivan ihon kasvovoide Nourishing face cream (14,40€), kun haluat kasvoillesi todellista tehosuojaa.

Ravitseva, kauramaitoa ja kehäkukkauutetta sisältävä kasvovoide suojaa ihoa kuivumiselta ja ympäristön haitallisilta vaikutuksilta. Luonnollinen kasvovoide on rikastettu ravitsevalla sheavoilla ja kauramaidolla, joka säilyttää ihon kosteustasapainon. Kehäkukkauute rauhoittaa ihoa ja ehkäisee ihoärsytystä. 

Puhdista kasvot ja jätä iho aavistuksen kosteaksi. Laita pieni määrä kosteusvoidetta kasvojen avainalueille, kuten otsalle, poskipäille, nenälle, sekä kaulalle ja niskalle. Levitä kosteusvoide huolellisesti koko kasvoille ja anna imeytyä.

 

Kasvovoide hieman kuivalle tai normaalille iholle

 

Kuiva tai normaali iho:

Etenkin talvi ja viima koettelevat ihon kosteustasapainoa niin kuivaihoisillakin kuin myös normaali-ihoisilla. Valitse kosteuttava Moisturizing face cream (14,40€), kun haluat takuuvarmasti kosteuttavaa hoitoa kasvojesi herkälle iholle.

Kosteuttava kauramaitoa ja kehäkukkauutetta sisältävä kasvovoide kosteuttaa tehokkaasti ja tekee ihon silkinpehmeäksi. Kauramaito palauttaa ja säilyttää iholle välttämättömän kosteuden ja vähentää myös punoitusta. Kehäkukkauute suojaa ihoa ärsytykseltä ja epäedullisilta ympäristön vaikutuksilta. Tämä voide on myös loistava kuivan ja normaalin ihon meikinalustuote!

 

Kasvovoide normaalille tai rasvoittuvalle iholle

 

Normaali,- seka tai rasvoittuva iho:

Haetko täydellistä jokapäiväisen ihonhoidon kosteusvoidetta, joka sopisi loistavasti meikinalusvoiteeksi, jättäen ihon mattapintaiseksi mutta kosteutetuksi? Valitse siinä tapauksessa elvyttävä Revitalizing face cream (14,40€).

Elvyttävä kasvovoide kauramaidolla ja kehäkukkauutteella. Luonnollinen, unelmankevyt voide tuo intensiivistä kosteutusta ihollesi ja jättää ihon mattapintaiseksi. Kauramaitoauttaa palauttamaan ja säilyttämään ihon kosteustasapainon ja vähentämään punoitusta. Kehäkukkauute suojaa ihoa ärsytykseltä ja ympäristön haittavaikutuksilta. Ihanteellinen meikinalustuote!

 

Luonnonkosmetiikan edullinen puhdistusmaito

 

Muista puhdistaa kasvot hellien

Puhdistusmaito, joka sopii kaikille ihotyypeille: Cleansing milk (14,40€) puhdistaa ihon hellävaraisesti epäpuhtauksista ja meikistä kuivattamatta ihoa ja ärsyttämättä silmiä. Kauramaito suojaaja auttaa ihoa säilyttämään kosteuden ja vähentää punoitusta. Kehäkukkauute lievittää ärsytystä ja rauhoittaa herkkää ihoa. Levitä pieni määrä puhdistusmaitoa vanulapulle ja puhdista kaulan ja kasvojen iho hellävaraistesti. Voit halutessasi huuhdella kasvot lopuksi vedellä.

 

 Luonnonkosmetiikan uusi ihonhoitosarja

 

 

Ostoksille pääset halutessasi tästä >>

Huom! uutiskirjeen tilaajille -15% alennuskoodi.