Luonnonkosmettikan ihanat hajuvedet

 

Siirryin käyttämään luonnonkosmetiikkaa kokonaan noin viisi vuotta sitten. Olin tällöin jo siirtynyt pois useista synteettisesti tuotteista ja hajuvedet olivat minulle viimeinen askel täysin luonnollisiin kauneustuotteisiin.

 

Ennen luonnonmukaisten tuoksujen löytämistä mietin usein tuoksun alkuperää ja valmistustapaa. Synteettisiä tuoksuja en uskaltanut käyttää suoraan iholla vaan tapasin suihkia ne vaatteille. Vaatteella tuoksu ei toki tuoksu yhtä intensiiviseltä.

 

Tuoksut ovat olleet minulle aina tärkeä ”asuste” ja jo löydetyistä tutuista synteettisistä, mutta uniikeista tuoksuista ei ollut kovinkaan helppoa luopua. Onneksi Suomeen on rantautunut viime vuosina lajitelma laadukkaita luonnonkosmetiikka hajuvesiä.

 

Testattuani uuden Unique Eau De Parfum -sarjan tuoksuja ymmärsin luonnollisen tuoksun moninaisuuden. Näitä tuoksuja voi huoletta suihkia koko vartalolle. Tuoksuun vaikuttaa ihon lämpötila, ominaistuoksu ja kemia. Näin tuoksut muuntavat luonnettaan kantajansa mukaan ja tuoksu on jokaiselle uniikki.

 

Sarjan kuusi erilaista tuoksua on valmistettu kukista, lehdistä, puusta, rungosta, juurista, siemenistä ja kuoresta. Lähes kaikkia tuoksuja yhdistää Vanilja. Kaikki tuoksut toimivat myös hyvin keskenään eli tuoksuja yhdistäessä on mahdollista luoda oma signature-tuoksu.

 

Kesän -2018 tuoksuna minulla kulkee matkoilla mukana Unique beauty Darling. Tuoksu kietoo yhteen keveän kukkaistuoksun ja sensuellin mausteisuuden. En ole ikinä ollut tyttömäisten makeiden kukkaistuoksujen ystävä, mutta Darling on mielestäni pikemminkin tyylikäs kuin yltiötyttömäinen. Darling on täydellinen tuoksu matkaan mukaan, kun tilaa on vain yhdelle.

 

Miksi käyttää synteettistä, kun voit valita luonnollisesti.

 

-Liisi

Milo's surf travels

 

 Luonnonkosmettikan ihanat hajuvedet

Darling

Vanilja / kukkainen / mausteinen / ruusu 

 

Luonnonkosmettikaan upein tuoksu

 

Fionia

Vihreä / hedelmäinen / gourmand

 

luonnonkosmetiikan uusi tuoksu Fionia

 

Fusion

Chypre / hedelmäinen / vanilja

 

Unique Beauty hajuvedet netistä

 

Ingrid

Ruusu / mausteinen / kukkainen / vanilja

 

Eau de parfum Summer

 

Summer

Chypre / hedelmäinen / kukkainen / puu

 

Luonnonkosmetiikan hajuvesi Hygge

 

Hygge

Hedelmäinen