Kevät on uusiutumisen aikaa. Monilla keväiseen kauneudenhoitorutiiniin kuuluu erilaiset kirkastavat kuorinnat, naamiot ja tehoseerumit. Sandaalikelien lähestyessä on myös ihana tehdä pehmentävä käsi- ja jalkahoito, testata suosituimmat itseruskettavat tai ostaa uusi värikäs huulipuna.

Myös hiukset tarvitsevat hellää huolenpitoa ja hoivaa, etenkin auringon alkaessa paahtaa kutreja kuivattavan talven jälkeen. Suomen talvi ei ole kovin helläkätinen hiuksillemme sillä tuuli, lämpötilojen vaihtelut, pakkanen ja kylmyys vaurioittavat hiuksia herkästi. Hiukset ovat kuivat talven jäljiltä ja tarvitsevat erityistä huolenpitoa ennen kesän helteitä. Kokosimme parhaat vinkit siihen miten saat MIRAZ.FI luonnonkosmetiikan tuotteilla hiuksesi kesäkuntoon!

 

TEHOHOIDA VÄRITTÖMÄLLÄ KASVIVÄRILLÄ

Tiesitkö, että kasviväreillä voi myös hoitaa, ilman värjäystä? Intensiivisien sävyjen lisäksi kasvivärit ovat tunnettuja juuri niiden hoitavasta vaikutuksesta ja Intiassa niitä käytetään paljon puhtaasti hiustenhoitotarkoituksessa. Kasviväri ei tunkeudu hiuksen rakenteen läpi, vaan se kehittyy hiuksen pinnalla. Tästä syystä hius saa suojaavan pinnan, kasviväri täyttää hiuksen vaurioita ja murtumia ja hius tuntuu välittömästi pehmeämmältä, paksummalta ja kiiltävämmältä.

Cultivator’s Organic Herbal Hair Color tarjoaa 20 sävyn valikoimassaan myös värittömän kasvivärin, eli Cassian. Cassia Obovata –kasvi eli neutraalihenna toteuttaa juuri nämä kasvivärin hyödyt hiuksillesi, mutta ei tuo hiuksiin väriä vaan ainoastaan hennon lämpimän hehkun. Samalla se saa hiuksesi todella säteilemään, näyttämään kiiltäviltä ja terveiltä sekä tuo hiuksiin runsaasti pehmeyttä. Cassia palauttaa hiusten elinvoiman, lisää kuohkeutta ja hoitaa samalla ärtynyttä päänahkaa.

Miksi et siis testaisi kasvivärjäystä myös hiusten tehokkaana hoitona? Cassia ja kaikki Cultivator’s kasvivärit sisältävät lisäksi luomu aloe veraa, joka tekee hiuksista entistä hoidetummat, kosteutetummat, pehmeämmät ja terveemmät.

 

Unique tuotteet

 

UNIIKKIA HIUSTENHUOLTOA

Unique Haircare tarjoaa kattavan valikoiman hiustenhoito- ja muotoilutuotteita. Kaikki tuotteet valmistetaan proteiinipitoisesta luomuherasta, joka on erittäin hiusta korjaava ja uudistava raaka-aine. Luomuheran lisäksi tuotteissa on käytetty pohjoisen luonnon tehoaineita, kuten ruiskaunokkia, vehnäproteiinia, voikukkaa, rohtosalkoruusua, takiaista, koivua, merilevää, nokkosta, kanervaa, seljankukkaa ja kortetta. Tuotteet on valmistettu Tanskassa kestävä kehitys edellä, huolella ja rakkaudella.

 

TEHOKAS HIUSNAAMIO

Uniquen Special Care Treatment on 10 minuutin tehohoito, joka korjaa hiuksen proteiinisäikeitä ja murtumia. Hoito sopii vaurioituneille ja värjätyille hiuksille, hiuksille jotka kaipaavat erityistä huolenpitoa. Tämä on loistava täsmähoitotuote saunareissuille! Levitä kosteisiin hiuksiin, peitä pyyhkeellä ja hyppää saunan lauteille 10 minuutiksi. Hiuksista tulee silkkisen pehmeät.

 

 tehokas hiusnaamio

 

MUOTOILUTUOTEJÄÄMISTÄ EROON

Kun hiuksesi kaipaavat syväpuhdistusta, valitse Uniquen Deep Cleansing shampoo. Se puhdistaa hiukset huolellisesti jättäen ne upean ilmaviksi. Deep Cleansing shampoo poistaa tehokkaasti muotoilutuotteen jäämät. Se on myös erittäin hyvä tuote syväpuhdistukseen ennen hiusten värjäystä.

 

Unique Haircare

 

HOIDA HIUSÖLJYILLÄ

Unique Haircare sarjasta löytyy kolme hiusöljyä, jotka on kehitetty suomalaiselle hiuslaadulle.

Hajusteeton, täyteläinen Argan hiusöljy sopii erityisesti värjätyille ja kuiville hiuksille; Se elvyttää ja ravitsee vaurioituneita hiuksia samalla vähentäen pörröisyyttä. Tekee hiuksista välittömästi silkkisen pehmeät ja kiiltävät. Voi käyttää tehohoitona 30 min ennen pesua tai käytä hiuksiin jätettävänä hoitona. Sopii erinomaisesti myös kuiville ja halkeaville kynsinauhoile!

Vitamin F hiusöljy sopii kaikille hiustyypeille, tuote on kevyt ja nopeasti imeytyvä kuivaöljy, jota ei tarvitse pestä pois. Loihdi nopeasti hiuksiisi tervettä kiiltoa ja poista sähköisyyttä. Öljy vahvistaa hiusta ja tekee niistä cashmeren pehmeät. Annostele tippa öljyä ensin käsiin, hiero käsiä hyvin yhteen ja sen jälkeen haro hiusten latvat ja pituudet kiiltäviksi.

Omega-3 öljy hiuspohjalle ja päänahalle sopii kaikille hiuspohjille. Piparminttu virkistää päänahan verenkiertoa ja rosmariini hoitaa. Öljy sisältää vahvan annoksen ravitsevaa omega-3:sta, jojobaöljy ja F-vitamiini kosteuttavat. Käyttö: levitä hieroen päänahkaan, anna vaikuttaa 30min ja pese hiukset.

 

 

 

JOIK ÖLJYNAAMIOLLA APUA KEVÄÄN HIUSONGELMIIN

Hiusnaamio sisältää arvokasta Monoi de Tahiti-öljyä, joka valmistetaan kookosöljystä ja keikarinkukkien terälehdistä. Monoi-öljyn kerrotaan olevan polynesialaisten naisten upeiden, hyvinvoivien ja kiiltävien hiusten salaisuus. Joik öljynaamio auttaa korjaamaan hiuksen rakennetta ja lisää kiiltoa. Yhdessä takiaisen, jojoban, avokadon, oliivin ja rypäleiden öljyjen kanssa tuotteesta on pystytty kehittämään oikea tehopakkaus, joka syväkosteuttaa ja lisää hiusten elastisuutta. Luonnollinen biolipidi- menetelmä korjaa hiuksen rakennetta ja ehkäisee hiusta katkeamisilta.

 

HIUKSIIN JÄTETTÄVÄ HOITOSUIHKE

Öljyhoidon, Cassia-käsittelyn ja saunanaamion jälkeen voit vielä suihkauttaa hiuksiin jätettävää Uniquen Leave-in Spray hoitoainetta. Spray ei rasvoita ja sopii loistavasti latvojen ja pituuksien siloittamiseen.

 

TOIVOTA KESÄ TERVETULLEEKSI

Näillä vinkeillä saat hiuksesi tehohoidettua talven aiheuttamilta vahingoilta ja hiukset ovat valmiita kesän kuumia helteitä varten. Muista hoitaa hiuksiasi myös kesällä, näillä tuotteilla se onnistuu helposti! Toivotetaan siis kesä ja huolettomat lomapäivät tervetulleeksi!