Aurinkoiset terveiset Gran Canarialta! Aikaisemmissa postauksissa olen kertonut meikkauksesta aurinkoisessa ilmastossa sekä antanut vinkkejä luonnolliseen päivetykseen. Tässä postauksessa kerron muutamia vinkkejä kasvojen ihonhoitoon osana aktiivista ulkoilmaelämää.

 

 

 

Kasvojen hoidossa suosin laadukasta luonnonkosmetiikkaa. Tällä hetkellä käytössäni kasvojen hoidossa on Viron vanhin ja tunnetuin luonnonkosmetiikkasarja JOIK. Joikin tuotteet ovat aivan ihanan tuoksuisia ja valmistettu pohjoismaisista raaka-aineista. Sarjasta löytyy laajasti tuotteita kasvojenhoitoon eri vuodenajoille ja ihonlaaduille.

 

Omassa kasvojeni ihonhoidossa luotan yksinkertaisuuteen ja varmoihin perustuotteisiin. Päivittäin käytössäni ovat puhdistusaine, kasvovesi, seerumi, silmänympärysvoide sekä kosteusvoiteet päivä- ja yökäyttöön. Vaihdan tuotasarjan sisällä käyttämiäni tuotteita aina aika ajoin - näin ihonhoitokin pysyy virkistävän vaihtelevana. Minulle ihonhoito on jokapäiväinen oma pieni rentoutushetki. Joikin puhdistusöljyn levitys tuo ihanan tuoksun iholle ja koko kylpyhuoneeseen. Joikin tuotteet ovat myös tosi kivan näköisiä. Minimalistisen kauniit tuotteet voi huoletta jättää kylpyhuoneen pöydälle näkyviin. Lisäksi Hemmottelen itseäni viikottain kuorinnalla ja naamiolla - tämä on sitä pientä luksusta arjen keskelle ja nauttimista elämän pienistä yksinkertaisista asioista!

 

 

Itselleni tärkeimmäksi  kasvojenhoitotuotteeksi on muodostunut kasvovesi. Ihoni kuivuu helposti erityisesti auringossa ja suolavedessä. Kasvojen pesun jälkeen levittelen reilusti kasvovettä kasvoille ja taputtelen sen iholle. Jos iho tuntuu todella kuivalta, toistan tämän useampaan otteeseen. Kun iho on hyvin kosteutettu, se pystyy ottamaan paremmin vastaan ihoa hoitavat öljyt ja voiteet. Joikilta löytyy kaksi tuoksuvaa ja kivan kevyttä kasvovettä. Oma suosikkini on Ruiskaunokki kasvovesi, joka auttaa herkkää ihoani rauhoittumaan auringon ja meren jälkeen.

 

 

Joikin tuotteet sopivat myös hyvin käytettäväksi unisexinä niiden luonnollisen ja raikkaan tuoksun ansiosta. Sarjalta löytyy myös miehille oma tuotesarjansa, mutta meidän liikkuvaan reissuelämään sopii hyvin samojen tuotteiden jakaminen.

 

 

 

Olemme olleet hyvin tyytyväisiä Joikin tuotteisiin ja ne kulkevat mukanamme matkatavaroissamme minne ikinä matkallamme päädymmekään. Mikäli haluat seurata seikkailumme, löydät meidän matkatarinamme Instagramista (https://www.instagram.com/milosurftravels/?hl=en).

 

-Liisi