Syksyn sävyjä ja meikkinautiskelua

Hemmottelevaa arjen ihonhoitoa  

 

Tämä on toinen osa Hidas aamu- postaustani, sillä en vain mitenkään saanut kaikkea sanottavaani mahtumaan yhteen postaukseen! Ensimmäinen postaukseni käsittelee hemmottelevaa ihonhoitoa keskellä kiireisen arjen hidasta aamua. Postauksen ensimmäisen osan voit lukea tästä.

Aiempi postaukseni loppui siihen, että olin ehtinyt touhuta hellivän ihohoidon parissa niin keskittyneenä, että aamukahvini oli ehtinyt jäähtyä. Siksi olikin luontevaa, että tämä postaukseni alkaa siitä mihin edellinen päättyi: kahviin. Kävin siis hakemassa uuden, kuuman kahvikupillisen käteeni kylmentyneen kahvin tilalle, sillä en oikeasti usko, että kylmä kahvi kaunistaa. Uskon, että luonnonkosmetiikka, elämän ilo ja positiivisuus, ystävällisyys (itseä ja muita kohtaan) sekä itsensä hemmottelu kaunistavat niin sisäisesti kuin myös ulkoisesti. Tässä postauksessa keskitytään nyt siihen, mitä aamuisen ihonhoito-spa-hemmottelun jälkeen tapahtuu: nimittäin mikäs muukaan kuin meikkaus Zuii Organic luomukukkaismeikeillä!

 

 Syksyn kauneimmat meikkisävyt

 

Aloitan aina meikkauksen primereista. Meikinpohjustus on tärkeää, kun haluaa kestävän meikin (etenkin näin syksyn vesisateita kestävän meikin). Oma ihoni on rasvoittuvaa sorttia, joten sekin asettaa meikkaukselle omat haasteensa: meikin tulee pysyä kasvoilla koko päivän. Hidas aamu- postauksen meikkini pohjustukseen käytin Zuiin Colour Corrective primereita, jotka sävykorjaavat ihon sävyvjä jo ennen itse meikkivoiteen levitystä. Levitin koko kasvoilleni CC-primerin sävyssä Apricot tuomaan heleyttä meikkipohjaani. Sitten taputtelin sormilla punoittaville poskilleni ja nenäni päälle CC-primeria sävyssä Mint poistamaan punakkuutta. Mintin kevyen vihertävä sävy tasoittaa tehokkaasti punakkuutta iholta.

 

 Ihon sävyä korjaavat meikinpohjustusvoiteet

 

Primereiden jälkeen kävin vielä Concealer peitekynällä (sävy Fair) läpi ihon pienet virheet, sekä häivytin tummia silmänalusia. Sitten olikin meikkien superstaran vuoro, eli tietysti meikkivoiteen! Zuii Organicin huippusuositut kukkaismeikkivoiteet ovat puolipeittäviä ja sisältävät runsaasti ruusua, jasmiinia ja kamomillaa, sekä valikoidun lajitelman erilaisia hoitavia ja helliviä kasviöljyjä. Iho kiittää ja kuittaa, kun levität tätä mestariteosta kasvojesi iholle! Meikkivoiteessa luottosävyni kesä talvet (koska vitivalkoinen ihoni ei rusketu) on sävy Olive Light. Viimeistele ja kiinnitä meikkipohja puuterilla, itse käytän puristepuuteria sävyssä Buff.

 

 meikkipohjan kiinnitys puristepuuterilla

 

Kun meikkipohja on tehty huolellisesti, on aika katsoa kelloa: puoli tuntia vielä aikaa lähtöön, hyvin ehdin tehdä syksyn sävyillä värikkään silmä- ja huulimeikin! Tuumasta toimeen ja Cosmopolitan Beauty Awards- voittaja kulmakynä käteen; on kulmien vuoro. Mehiläisvahaa sisältävä viistopäinen kulmakynä sopii jokaiseen käteen ja sillä on vaikea epäonnistua. Tätä hittituotetta kannattaa ehdottomasti kokeilla!

 

 Parhaana palkittu Zuii Organic kulmakynä

 

Seuraava on kriittinen vaihe: muista juoda kahvia ennen kuin se jäähtyy kokonaan!

 

Aamun kahvihetki töihinlähdön lomassa 

 

Kulmien jälkeen tapani on laittaa varjostukset ja korostukset kasvoilleni. Poskipunaksi valikoitui herkullisen murrettu, hieman ruskeahkon pehmeän burgundy sävy Janus. Janus kuuluu Zuiin syksyn uutuuksiin, nimittäin voidemaisiin poski- ja huulipuniin, eli tuttavallisemmin Lip&Cheekeihin. Yksi tuote, kaksi timattista käyttötarkoitusta! Itse siis päädyin käyttämään tähän meikkiin kyseistä sävyä sekä poskilla, että huulilla. Voidemaisen poski- ja huulipunan levität helposti ja vaivattomasti poskillesi sormin tai beauty blenderillä. Itse käytän blenderiä, koska unohdan helposti sormieni olevan punassa ja sitten ajatuksissani kosken niillä muualle kasvoihin… Voidemaisen poskipunan voit levittää ennen puuterin laittamista, mutta myös puuteroimisen jälkeen sitä pystyy helposti lisäämään, kuten itse tein.

 

 Voidemaisen poski- ja huulipunan levitys

 

Poskipunan laittamisen jälkeen lisään aina valoa poskipäilleni. Zuii Organicin Diamont Sparkle hohdepuutereiden vaaleat sävyt ovat tähän täydellinen valinta! Oma suosikkini on hohdepuuteri sävyssä Mango.  Taputtele hohdetta sormin tai annostele siveltimellä poskipäiden korkeimpaan kohtaan. Ja voi´la, kasvoillasi on valoa, hehkua ja timanttisuutta! Psst. timanttinen kauneusvinkki: lisää hohdepuuteria amorinkaareen ja luomille kulmaluulle tuomaan lisää valoa kasvoille!

 

 Valoa poskipäille hohdepuuterilla

 

Sitten lempiasiani meikissä: silmämeikki. Voi kun värejä näkyy harmillisen harvoin silmämeikeissä! Suomessa on ihanat ja vaihtelevat neljä vuodenaikaa, niistä on helppo hakea inspiraatiota silmämeikkiin, rohkeasti siis kokeilemaan värejä! Lupaan, että sinut huomataan ja saat kehuja! Tänään päädyin syksyisen oranssin ja kultaisen sävyihin. Haastan sinut testaamaan samoja sävyjä! Zuiin voimakaspigmenttisistä luomivärivalikoimista löytyy Solo-nappeja yhdellä sävyllä, Duo-paletteja kahdella sävyllä ja Quad-paletteja neljällä sävyllä. Mikä on sinun suosikkisi tähän syksyyn?

 

 Syksyn sävyt Zuii Organic luomiväreissä

 

Aloitin tekemällä ruskealla silmänrajauskynällä rajaukset silmiini.

 

 Silmänrajaukset ruskealla silmänrajauskynällä

 

Lisäsin liikkuvan luomen sisäkulmaan kultaista luomiväriä, sävyssä Sun flower.

 

 Liikkuvan luomen sisäkulmaan luomiväriä keltaisessa sävyssä Sun Flower

 

Keskelle liikkuvaa luomea lisäsin sävyä Rich Gold.

 

Keskelle liikkuvaa luomea luomiväri sävy Rich Gold 

 

Silmän ulkonurkkaan lisäsin silmämeikin tumminta sävyä Brownie. 

 

Silmän ulkonurkkaan tummin ruskean sävy Brownie

 

Muista pehmentää luomivärit ja häivyttää reunat, jos haluat smoothing lookin.

 

Luomivärin rajojen pehmennys reunat häivyttäen

 

Luottoripsivärini on Maxi Lash, joka erottelee ripset ja antaa niille maksimaalista pituutta kumiharjan ansiosta.

 

Luottoripsiväri Zuii Organic Maxi Lash 

 

Katson kelloa ja kahvikuppia: kahvi on juotu onnistuneesti lämpimänä ja aikaa töihin lähtöön on 10 min. Eli loistava hetki lisätä huulimeikki! Huulille poskistakin tuttua Lip & Cheek voidemaista poski- ja huulipunaa sävyssä Janus. Jos haluat vahvasti pigmenttiä ja sävyä huulillesi, käytä sivellintä. Jos taas haluat sipaista vain hieman sävyä, levitä tuotetta sormin!

 

 Lip and cheek huulimeikin levitys

Lip and Cheek huulipunan levitys sormin

 

Hiusten pikainen föönaus vielä, apuna käytän raikasta Unique Haircaren Sea Salt Spraytä. Valmista!

 

Hiuksien muotoilu Unique Haircaren Sea Salt Spraylla