Tuotteet 1-10 / 13

/ sivu
Sivu:
  1. 1
  2. 2

 

Aurinkoiset terveiset Gran Canarialta! Aikaisemmissa postauksissa olen kertonut meikkauksesta aurinkoisessa ilmastossa sekä antanut vinkkejä luonnolliseen päivetykseen. Tässä postauksessa kerron muutamia vinkkejä kasvojen ihonhoitoon osana aktiivista ulkoilmaelämää.

Lue lisää
Kommentit | Julkaistu kategoriassa Miraz kirjoittanut Liisi/Milo's surf travels

Edullinen luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja

 

Vuoden 2017 lopulla lanseerattu baltialainen ihonhoitosarja Margarita Eco on nyt saatavilla Suomessa! Sarjan valmistajana toimii tunnettu, pitkän linjan kosmetiikkayritys BIOK Laboratorija, jonka valmistamia ovat mm. huippusuosioon nousseet Ecodenta-hammastahnat (VINKKI: jos et ole vielä kuullut Ecodentoista, testaa vaikkapa Mustaa valkaisevaa hiilihammastahnaa!).

 

Lue lisää
Kommentit | Julkaistu kategoriassa Miraz kirjoittanut Toimitus/Miraz Organic

Mirazin suosikit 2017

19.12.2017 14.13.50

Kun vuosi lähenee loppuaan, on jokaisen hyvä pysähtyä muistelemaan kuluneen vuoden kohokohtia. Näin mekin olemme joka vuosi toimineet oman tiimimme kesken, mutta tänä vuonna ajattelimme raottaa hieman teillekin tiimimme mietteitä. Tuumasta toimeen: kokosimme mirazilaisten vuoden lempparituotteet yhteen, jotta sinun olisi helppo tehdä loppuvuoden suosikki-hankinnat, vieläpä mukavalla tarjoushinnalla -20% koko loppuvuoden ajan! (tarjous voimassa 31.12.2017 asti)

Lue lisää
Kommentit | Julkaistu kategoriassa Miraz kirjoittanut Mirazilaiset

Kaunis lomarusketus luonnollisilla itseruskettavilla

Terveiset Gran Canarian auringon alta. Aikaisemmassa postauksessamme kerroin, kuinka olemme päätyneet Suomesta saarelle, jossa vallitseva ilmanala on melkein aina aurinkoinen ja lämmin. Tällä saarella ei rusketusrajat häviä vuodenaikojen vaihtuessa. Iho altistuu päivittäin jatkuvalle auringon UV-säteilylle. Pilviset päivät ovat petollisimpia ja iho palaa aivan huomaamatta.

Lue lisää
Kommentit | Julkaistu kategoriassa Miraz kirjoittanut Liisi/Milo's surf travels

Milo's surf trvels blogi

Asumme mieheni ja kahden koiramme kanssa toista talvea Gran Canarialla. Täällä paikallinen ilmasto on vuoden ympäri lämmin ja aurinkoinen, mikä asettaa omat haasteensa meikkaamiselle. Meikkaaminen auringon alla kyllä onnistuu - kunhan tuotteet ja tavat ovat oikeat.

 

Lue lisää
Kommentit | Julkaistu kategoriassa Miraz kirjoittanut Liisi/Milo's surf travels

Voita matka Kreetalle

25.10.2017 14.45.20

Terra Creta voita matka Kreetalle kilpailu

 

Kreetalla vietetään sadonkorjuun juhla-aikaa, jonka kunniaksi loimme kaikille laadukkaan oliiviöljyn ystäville kilpailun, jossa voi voittaa kahden hengen matkan aurinkoiselle Kreetan saarelle ja Terra Creta oliiviöljyjen alkulähteille.

Lue lisää
55 Kommentit | Julkaistu kategoriassa Miraz kirjoittanut Terra Creta Suomi

Miraz & I love Me -messut 2017

9.10.2017 13.07.00

I Love Me messutarjoukset

 

Miltä kuulostaisi maan mainioin I love me –messumeininki, Helsingin messukeskuksessa 20.-22.10. Miraz.fi –messuosastolla, huimin messutarjouksin? Tässä blogipostauksessa pääset tutustumaan ennakkoon osastomme tähtinostoihin ja parhaisiin tarjouksiin. Listasimme 7 puhtaasti loistavaa syytä miksi sinun kannattaa vierailla luonnonkosmetiikan maahantuojan Mirazin messupisteellä 7f111. Nämä tarjoukset nähtyäsi tulet varmasti, odotamme sinua jo! 

Lue lisää
5 Kommentit | Julkaistu kategoriassa Miraz kirjoittanut Tiia Maria

Hidas aamu, Osa 2.

2.10.2017 11.49.21

 

Hemmottelevaa arjen ihonhoitoa  

 

Syksyn sävyjä ja meikkinautiskelua

Tämä on toinen osa Hidas aamu- postaustani, sillä en vain mitenkään saanut kaikkea sanottavaani mahtumaan yhteen postaukseen! Ensimmäinen postaukseni käsittelee hemmottelevaa ihonhoitoa keskellä kiireisen arjen hidasta aamua...

Lue lisää
Kommentit | Julkaistu kategoriassa Miraz kirjoittanut Tiia Maria

Hidas aamu, Osa1.

26.9.2017 12.58.40

JOIK Piparminttu-vihreätee kasvonaamio

 

Öljyjä, kahvia ja ruususumuinen aamu.

Arki voi olla mahtavaa, jos saa tehdä sitä mistä tykkää ja osaa ottaa ilon irti niistä pienistä hetkistä. En todellakaan ole aamuihminen (itseasiassa niin kaukana siitä kuin voi vain olla mahdollista), mutta nautin erittäin paljon hitaista aamuista. Hitaissa aamuissa on taikaa...

Lue lisää
Kommentit | Julkaistu kategoriassa Miraz kirjoittanut Tiia Maria

Puhtaat valkeat hampaat

1.6.2017 10.50.08

Hammaslääkäri

 

Hammaslääkärillä käynti on monelle kauhun paikka. Vanhemman ikäluokan mielessä pyörivät karmivat skenaariot juontavat juurensa kokemuksiin 60-70 luvun koulujen hammashuollosta ja vielä heikosta hammashygieniasta. Kouluhammaslääkäri  kun antoi tuohon aikaan poran surutta laulaa hampaistossa ilman puudutuksia tai turhaa kainostelua.  Työtä riitti jonoksi asti sillä koululaisten hampaat eivät siihen aikaan olleet yhtä hyvässä kunnossa kuin nykyisin...

 

Lue lisää
Kommentit | Julkaistu kategoriassa Miraz kirjoittanut Mirja

Tuotteet 1-10 / 13

/ sivu
Sivu:
  1. 1
  2. 2