Australialainen P’ure Papayacare tarjoaa täsmäapua erilaisiin iho-ongelmiin

 

Oletko etsinyt luonnollista voidetta tatuoinnin tai laserkäsittelyn jälkihoitoon? Entä iskikö yhtäkkiä flunssa ja tukkoinen olo? Paleleeko jalkoja? Ovatko huulet raksahtaneet auki viimassa ja tuiskussa? Oletko raskaana ja haluat ennaltaehkäistä raskausarpien syntyä?

 

P’ure Papayacare on koko perheen kosmetiikkasarja, josta löytyy kotiapteekin luotettavimmat itsehoitotuotteet jokaisen perheenjäsenen tarpeisiin iästä riippumatta. NaTrue -serftifioituun sarjaan kuuluu neljä tuotetta, joiden tähtiraaka-aineena toimii fermentoitu luomupapaija. Uutteen valmistukseen käytetään koko hedelmä ja samalla kun fermentointi parantaa tuotteiden säilyvyysaikaa, se myös moninkertaistaa papaijan luontaisesti korkean ravinto- ja antioksidanttipitoisuuden uusiin ulottuvuuksiin.

 

 

 

Papaija sisältää mm. kirkastavaa C-vitamiinia, ihoa entsymaattisesti kuorivaa papaiinientsyymiä, ihosoluja uudistavaa ja haavojen paranemista nopeuttavaa A-vitamiinia, folaattia, E-vitamiinia ja tärkeitä mineraaleja kuten kaliumia ja magnesiumia. Tutustu australialaisen hittisarjan tuotteisiin ja valitse itsellesi sopivat tarpeidesi mukaan!

 

Ointment – täyteläinen monitoimibalmi vauvasta vaariin

Tehokosteuttava Ointment on hyvää vauhtia matkalla luonnonkosmetiikan uudeksi monitoimikulttituotteeksi. Herkullisen tuoksuinen papaijakerma on koostumukseltaan vedetön ja moni onkin raportoinut ihastuneensa juuri balmin täyteläisen pehmeään koostumukseen, joka muodostaa ihon pinnalle hellävaraisen suojakalvon, nopeuttaa ärtyneiden ihoalueiden toipumista ja suojaa niin lasten kuin aikuistenkin ihoa.

 

Balmi sisältää ihoidenttistä jojobaa, jonka molekyylirakenne mahdollistaa tehokkaan imeytymisen ja joka parantaa arpia, sisältää antioksidantteja ja lisää ihon elastisuutta. Pitkäkestoisesti kosteuttava sheavoi ja mehiläisvaha ennaltaehkäisevät kosteuden haihtumista etenkin nyt talvisäällä ulkoillessa, kehäkukkauute rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja fermentoitu papaija ruokkii ihosoluja sisältämillään mineraaleilla, aminohapoilla sekä antioksidanteilla.

 

Korjaava ja ihon suojabarriääriä vahvistava monitoimibalmi sopii erinomaiseksi hoitotuotteeksi:

 

 • Talven kuivattamille kyynärpäille, kynsinauhoille, polville ja halkeileville kantapäille
 • Vauvan vaippaihottuman hoitoon ja kuivan ihokarstan pehmittämiseen
 • Pakkasvoiteeksi suojaamaan lasten herkkää ihoa ulkoillessa
 • Imetyksestä ärtyneiden nännien rauhoittamiseen ja haavojen parantamiseen
 • Atooppisen ihon hellävaraiseksi elvyttäjäksi
 • Ravitsevaksi, ihovaurioiden parantamista nopeuttavaksi ja elastisuutta lisääväksi tehotuotteeksi tatuointien jälkihoitoon
 • Kuultotuotteeksi meikkipohjan alle
 • Superkosteuttajaksi erittäin kuiville ja halkeileville huulille
 • Vartalo- tai kasvokuorinnaksi (sekoita 1:1:1 suhteessa hienoa sokeria, vettä ja Ointmentia)
 • Vauhdittamaan ihon paranemisprosessia laseroinnin jälkeen

 

Renew-voide – minimoi arpien syntymisen riskiä ja napakoittaa ihoa

 

Mikäli olet raskaana tai suunnittelet raskautta, sinulla on akne- tai leikkausarpia, Renew on voide tarpeisiisi. Ihoa napakoittavan ja arpia vaalentavan voiteen raaka-ainelistalta löytyy mm. makadamiaöljyä, E-vitamiinipitoista manteliöljyä, haavojen parantumista nopeuttavaa tamanuöljyä sekä ruusunmarjaöljyä, joiden rinnalla on käytetty fermentoitua papaijaa, Gotu kolaa ja kamomillaa. Gotu kola uudistaa ihoa kiihdyttämällä kollageenintuotantoa ja lisäksi sen sisältämien saponiinien on tutkittu kiinteyttävän ihoa. Supertäyteläisestä ja kermaisesta koostumuksestaan huolimatta Renew ei jätä ihoa rasvaiseksi, vaan imeytyy nopeasti ja saa ihon tuntumaan erittäin samettiselta ja ravitulta.

 

Arpia vaalentava tehovoide sopii:

 

 • Ihon elastisuuden lisäämiseen raskausaikana
 • Leikkausarpien, aknearpien ja raskausarpien vaalentamiseen ja ennaltaehkäisyyn
 • Vartalon ja kasvojen ihon napakoittamiseen sekä sävyerojen tasoittamiseen
 • Kaikille nopeaa imeytymistä etsiville

 

 

Lips – hellävaraista kosteutusta huulille

 

P’ure Papayacaren huulivoiteessa on A-vitamiinipitoista sheavoita, pienen molekyylikoostumuksen omaavaa ja nopeasti imeytyvää makadamiaöljyä, ihoidenttistä jojobaa, ihovaurioita korjaavaa sekä papaijauutetta, kehäkukkaa ja suojakalvon muodostavaa kandelillavahaa. Hyvänmakuinen huulivoide levittyy huulille helposti kätevän levityspään ansiosta ja se sopii myös lasten herkille huulille!

 

 

Vapour – flunssaan, jännittyneille lihaksille ja paleleville jaloille

 

Lihaksia lämmittävä, verenkiertoa stimuloiva, mieltä virkistävä ja hengitysteitä avaava Vapour-voide on omiaan etenkin flunssakaudella helpottamaan tukkoista olotilaa ja lievittämään liikunnan jälkeisiä lihasjumeja.

 

Vaalea voide tuoksuu hurmaavan raikkaalle sekoitukselle australian parhaimpia eteerisiä öljyjä ja se sisältää mm. kookosöljyä, papaijaa ja kosteutta ihoon lukitsevaa sheavoita. Antibakteerinen ja raikas eukalyptus tunnetaan sen limaa irrottavasta, hengitysteitä avaavasta, verenkiertoa kiihdyttävästä ja kipuja lievittävästä vaikutuksesta kun taas Aboriginaalienkin käyttämä sitruunamyrtti on viruksia tuhoava rohto, jolla on rauhoittava vaikutus mieleen. Teepuuöljyn sukulaiskasvi Rosalina hillitsee ylähengitystieinfektioita, rentouttaa kireitä ja jännittyneitä lihaksia ja kamppailee viruksia vastaan. Tuotetta voi käyttää yli 1-vuotiaille.

 

Kokeile monipuolista Vapour-voidetta:

 

 • Stimuloimaan ja lämmittämään verenkierron omaavia ihoalueita kuten jalkoja
 • Höyryhengitykseen avaamaan tukkoista nenää ja irrottamaan limaa (sekoita 0,5 litraa lähes kiehuvaa vettä ja 1 tl Vapouria)
 • Helpottamaan allergista nuhaa ja tukkoisuutta
 • Ennaltaehkäisemään sairastumista
 • Tukemaan hengitysteiden hyvinvointia lentokoneen kuivassa ilmassa sekä ennaltaehkäisemään mm. virusten ja bakteerien tarttumista

 

Teksti ja kuvat Hannamari Rahkonen