Kesään yhdistetään auringonotto ja kaunis päivettynyt iho. Meillä suomalaisilla on kuitenkin luonnostaan vaalea iho, joka ei auringolta oikeastaan suojaa ja päinvastoin palaa kovin helposti. Kauniin rusketuksen saaminen on kuitenkin mahdollista. Purkista saatava rusketus on nimittäin turvallista, sekä helpompaa ja nopeampaa kuin koskaan aikaisemmin!

Eco By Sonya on australialainen ekosertifioitu tuotemerkki, joka tarjoaa täysin luonnollisia ihonhoitotuotteita. Tunnetuimpia tuotteita ovat itseruskettavat, jotka ovat Australian luonnollisten itseruskettavien numero 1. Kaikki Mirazin valikoimaan kuuluvat tuotteet ovat myös vegaanisia.

Sarja sai alkunsa, kun Sonya Driverin sisko sairastui melanoomaan vain kolmekymmentävuotiaana. Australiassakin kaunis rusketus on asia, josta halutaan pitää kiinni, joten Sonya sisaruksineen päätyi etsimään markkinoiden itseruskettavista vaihtoehtoa auringonotolle. Lopulta Sonya päätyi käyttämään tuhansia tunteja luodakseen oman, 100% luonnollisen tuotesarjansa. Lopputuloksena syntyi huippulaadukas sarja, joka sai Australiassa ensimmäisenä itseruskettavana sarjana Australian Organic Food Chain luomusertifikaatin.

Sarjan tuotteet tuovat luksusta kylpyhuoneeseen paitsi ulkonäöllään, myös ihanilla ja hoitavilla koostumuksillaan. Oranssia väriä ei tarvitse pelätä, sillä tuotteiden hunajainen hehku on peräisin kaakaosta, yrteistä, kukka- ja hedelmäuutteista sekä kamomillasta. Itseruskettavat toimivat siis loistavina ihonhoitotuotteina antaen samalla kaunista sävyä iholle. Invisible Tan tarjoaa nopean rusketuksen, kun taas Winter Skin päivettää ihoa asteittain. Erityisesti kasvoille tarkoitettu Face Tan kasvovesi päivettää sekin asteittain ihoa, mutta reippaasti levitettynä antaa syvän rusketuksen jo yhden levityksen jälkeen.

Tasaisen värin aikaansaamiseksi kannattaa iho valmistella kuorinnalla ennen itseruskettavan levitystä. Ihana Pink Himalayan Salt Scrub kuorii ihon hellävaraisesti suolakiteillä, samalla hoitaen ihoasi makadamia- ja kookosöljyllä. Kasvikuiduista valmistettu kuorintakinnas on helppo ja nopea vaihtoehto suolakuorinnalle ja on kätevä kuljettaa mukana etenkin reissussa. Kasvojen ja vartalon ihoa kannattaa kuoria viikottain. Haluatko sinäkin säilyttää ihosi nuorekkuuden, mutta hehkua silti kauniisti päivettyneenä? Itse aion tänä kesänä käyttää ahkerasti aurinkosuojaa ja hankkia rusketukseni uusista lempituotteistani – tietysti Eco By Sonyalta.

 

Toimitus / Charlotta Takkula

(kuvat & teksti: Charlotta Takkula)