Pitkän talven ja kylmän kevään jälkeen tuntuu suorastaan uskomattoman ihanalta ajatus kesästä, paljaista jaloista ja varvastossuista. On tullut aika paljastaa kantapäät.

Jalat ja kuivat kantapäät on ollut ongelmani ihan pienestä lapsesta asti.  Ainoastaan puuvillasukat sopivat äitini mielestä minulle ja kantapäitäni rasvattiin ahkerasti jo alle kouluikäisenä.

 

kantapää

 

Käynti ammattilaisella hoidattamassa jalat on suuri nautinto, mutta aina ei ole aikaa ja mahdollisuutta käydä perushuollossa ammattilaisella.

 

Jalkakylpy

 

Spa-hemmottelu kotona jalkojen hoidon merkeissä on hyvä vaihtoehto kiireiselle ja käytettävissä on mainioita tuotteita tähän tarkoitukseen. Kun hankkii kotiin tarvittavat aineet ja välineet käy ylläpitohoitokin käden käänteessä vaikka saunomisen yhteydessä. Tässsä vinkki nopeaan, rentouttavaan ja helppoon jalkojen kotihoitoon Joikin tehotuotteilla.

 

JALKAKYLPY

Laitoin väsyneet ja turvonneet jalkani vadilliseen vettä ja mielimusiikkiani soimaan taustalle ja sytytin kynttilän luomaan rentouttavaa tunnelmaa. Pieni irtiotto päivän rutiineista on juuri se juttu.  Turvonneisiin jalkoihini valitsin tällä kertaa mentoli- piparminttujalkakylvyn.  

Foothbath Salt

Refreshing footbath salt with menthol & peppermint, Virkistävä Jalkakylpysuola

 

Jos jalkasi ovat väsyneet ja turvoksissa on mentolia ja piparminttua sisältävä jalkasuola juuri oikea täsmätuote. Merisuola, magnesium, mentoli ja piparminttuöljy hoitavat väsyneitä jalkoja. Mentoli ja piparminttu virkistävät ja viilentävät, kun taas merisuola ja magnesium sulfaatti rentouttavat ja vähentävät turvotusta väsyneissä jaloissa.

Ginger & Mustard Footbath Salt

Warming footbath salt with ginger & mustard, Lämmittävä Jalkakylpysuola

 

Jos jalkojen verenkierrossa on ongelmia ja jalat ovat kylmät niin inkivääri & sinappijalkasuola on juuri oikea tuote. Inkivääri ja sinappi puhdistavat ja parantavat verenkiertoa jaloissa ja tuovat lämpöä kylmiin jalkoihin. Merisuola ja magnesium rentouttavat ja vähentävät turvotusta.

 

KUORINTA JA HOITOÖLJY

 

Rentouttavan kylvyn jälkeen on vuorossa kuorintakäsittely. Jalka kerrallaan on hyvä edetä, eli toinen jalka voi jäädä vielä kylpyvatiin odottelemaan vuoroaan sillä aikaa kun toista jalkaa hoidetaan.

Kuorinta ja hoitoöljy samassa tuotteessa takaa miellyttävän ja hellän käsittelyn. Hienorakeinen merisuola kuorii ihoa ja poistaa tehokkaasti kuolleet ihosolut kun oliiviöljy ja aprikoosiöljy sekä manteliöljy pehmentävät ja ravitsevat ihoa. Tämän jälkeen iho on samettisen pehmeä ja huoliteltu.

 

Exfoliating hand &foot mask

 

Exfoliating hand &foot mask, with seasalt and nuturing oils

 

Tämän käsittely toistetaan toiseen jalkaan. Jalkoihin jää hoidon jälkeen ihanan pehmeä pinta, joka voi olla liukas tiettyjä pintoja vasten, mikä kannattaa ottaa huomioon siirryttäessä paikasta toiseen.

Lopuksi on hyvä käsitellä vielä kynsinauhat kynsinauhavoiteella.  Sitten vielä kaunis lakka päälle ja olemme valmiit uuteen sandaalikauteen.

Moisturizing nail & cuticle oil

 

Moisturizing nail & cuticle oil with neem oil

 

Nopeasti imeytyvä, rasvoittamaton öljy , kynsille ja kynsinauhoille. Neemöljy, aprikoosi- ja saffloriöljy vahvistavat kynsiä, antavat Suojaa infektioita ja kynsisientä vastaan, edistävät tervettä kynnen kasvua sekä pehmentävät ja hoitavat kynsinauhoja

Jalkahoidon viimeistelyyn ja ylläpitoon sopii loistavasti syväkosteuttava voide Deep Moisturizing Salve

Syväkosteuttava salva

Deep moisturizing salve, Syväkosteuttava salva

 

Ihastuttava monikäyttöinen voide kuivalle ja ahavoituneelle iholle. Tehokkaasti kosteuttava kookosvoi, karitevoi, oliiviöljy, avokadoöljy ja aprikoosiöljy ravitsevat ihoa syvältä ja jättävät sen pehmeäksi ja sileäksi.  Emuöljy hoitaa monenlaisia ihon ongelmia kuten palanutta ihoa, haavoja, kuivuutta ja karheutta.

 

Arjen pieniä nautintoja ja luxusta.

Puhtaat, kauniit ja raikkaat jalat. Käsittely on helppo tehdä kesäisten sauna- ja uintireissujen yhteydessä. Muista rasvata jalat iltaisin Deep Moisturizing Salvella – syväkosteuttavalla voiteella ja saunareissuilla on hyvä toistaa aika ajoin Exfoliating Hand & Foot Mask - käsien ja jalkojen kuorinta- ja hoitoöljykäsittely. Kohta on kesä ilonamme ja voimme paljastaa kauniit kantapäämme ja huolitellut kesäjalkamme ja kulkea iloisesti kesäsandaaleissa ja mikä ettei paljasvarpainkin.

 

Kauniit kesäjalat

 

 

Toimitus / Mirja