Tuotteet 1-10 / 40

/ sivu
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Kokkisota kotona

17.1.2017 11.03.34

 

Tervetuloa seuraamaan ruoanlaittoani Terra Cretan oliiviöljyjen kiehtovaan maailmaan. Teen tänne Mirazin blogiini uuden postauksen aina kerran kuussa, kuun alkupäivinä.

Poikkeus on tämä aloitus, jonka halusin kohdistaa niin, että voitte katsella Kokkisotaa ja nauttia samalla tätä ihanaa, maukasta pizzaleipää. Se on helppo tehdä ja vielä helpompi syödä. Laitat vain leivän tarjolle ja jokainen saa siinä kisaa katsellessaan repiä siitä sopivia paloja, dipata oliiviöljyyn ja nauttia!

Lue lisää
Kommentit | Julkaistu kategoriassa Sikke kirjoittanut Sikke Sumari

Oliiviöljy-tummasuklaa-mousse

2.2.2017 11.17.58

Oliiviöljy tummasuklaamousse

 

Tiesitkö, että oliiviöljy sopii erinomaisesti moneen makeaan jälkiruokaan sekä leivontaan. Leivonnassa voit korvata voin oliiviöljyllä vähentämällä rasvan määrää noin 15%. Lopputulos on samantien sopivasti terveellisempikin. Ol

Erityisen hyvin oliiviöljy sopii yhteen tumman suklaan kanssa, lopputulos ei maistu oliiviöljylle, mutta kiinnostavan säväyksen sen maku mousselle antaa ja suutuntuma on ihanan silkkinen. 

Lue lisää
Kommentit | Julkaistu kategoriassa Sikke kirjoittanut Sikke Sumari

 

Kesään yhdistetään auringonotto ja kaunis päivettynyt iho. Meillä suomalaisilla on kuitenkin luonnostaan vaalea iho, joka ei auringolta oikeastaan suojaa ja päinvastoin palaa kovin helposti. Kauniin rusketuksen saaminen on kuitenkin mahdollista. Purkista saatava rusketus on nimittäin turvallista, sekä helpompaa ja nopeampaa kuin koskaan aikaisemmin!

Lue lisää
Kommentit | Julkaistu kategoriassa Miraz kirjoittanut Miraz Toimitus/ Charlotta Takkula

Kuhaa Antibois kastikkeella

2.3.2017 11.10.17

kuhaa Antibois kastikkeella

 

Yksi suosikkikastikkeistani on tämä ranskalainen, hyvään oliiviöljyyn perustuva kastike, jota useimmiten tarjotaan valkoisen kalan kanssa, mutta joka sopii hyvin myös vaikkapa grillattujen kananpojan rintafileiden kera...

Lue lisää
Kommentit | Julkaistu kategoriassa Sikke kirjoittanut Sikke Sumari

MANTELI-SUKLAA TAHMAKAKKU

3.4.2017 11.59.32

MANTELI-SUKLAA TAHMAKAKKU JA MARINOIDUT VERIAPPELSIINIT

 

Olen heikkona tahmakakkuihin, eli kakkuihin, jotka ovat ikäänkuin kakun ja jälkiruoan välimaastossa. Ne jäävät sisältä pehmeiksi, vaikka pinta on rapeanrouhea. Suutuntumaa saa, kun lisää kakkutaikinaan murskattuja pähkinöitä tai manteleita. 

Lue lisää
Kommentit | Julkaistu kategoriassa Sikke kirjoittanut Sikke Sumari

LOHI CEVICHE

5.5.2017 13.51.15

 

Lohi on Suomessa ylivoimaisesti suosituin kala, eikä ihme, sillä sitä on saatavana aina ja kaikkialta ja siitä on helppo valmistaa monenmoista hyvää. Sitä graavataan, syödään sushina ja ties kuinka monella tavalla kypsennettynä. 

Lue lisää
Kommentit | Julkaistu kategoriassa Sikke kirjoittanut Sikke Sumari

 

 

Kesä ja kantapäiden paljastamisen aika on pian täällä!

Pitkän talven ja kylmän kevään jälkeen tuntuu suorastaan uskomattoman ihanalta ajatus kesästä, paljaista jaloista ja varvastossuista.  On tullut aika paljastaa kantapäät...

Lue lisää

Asiasanat:

Kommentit | Julkaistu kategoriassa Miraz kirjoittanut Mirja

Huolla hiuksesi kesäkuntoon

22.5.2017 9.50.44

 

 

Kevät on uusiutumisen aikaa. Monilla keväiseen kauneudenhoitorutiiniin kuuluu erilaiset hemmottelu- ja tehohoitorutiinit, mutta usein hiusten keväthuolto unohtuu. Myös hiukset tarvitsevat hellää huolenpitoa ja hoivaa, sillä Suomen talvi ei ole kovin helläkätinen hiuksillemme. Kokosimme parhaat vinkit siihen, miten saat MIRAZ.FI luonnonkosmetiikan tuotteilla hiuksesi kesäkuntoon!

Lue lisää
Kommentit | Julkaistu kategoriassa Miraz kirjoittanut Tiia Maria

Puhtaat valkeat hampaat

1.6.2017 10.50.08

Hammaslääkäri

 

Hammaslääkärillä käynti on monelle kauhun paikka. Vanhemman ikäluokan mielessä pyörivät karmivat skenaariot juontavat juurensa kokemuksiin 60-70 luvun koulujen hammashuollosta ja vielä heikosta hammashygieniasta. Kouluhammaslääkäri  kun antoi tuohon aikaan poran surutta laulaa hampaistossa ilman puudutuksia tai turhaa kainostelua.  Työtä riitti jonoksi asti sillä koululaisten hampaat eivät siihen aikaan olleet yhtä hyvässä kunnossa kuin nykyisin...

 

Lue lisää
Kommentit | Julkaistu kategoriassa Miraz kirjoittanut Mirja

BAGNA CAUDA

8.8.2017 9.19.32

Bagna Cauda resepti

 

Nyt kun porkkanat ja kurkut kypsyvät täällä Namastessa kilpaa, kukkakaalin ja sellerin kanssa, tuli mieleeni Bagna Cauda eli suomeksi kuuma kylpy, joka on piemontelainen resepti ystävien illanistujaisten iloksi.

Lue lisää
Kommentit | Julkaistu kategoriassa Sikke kirjoittanut Sikke Sumari

Tuotteet 1-10 / 40

/ sivu
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4